реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Дякуємо, Литва!

Литовці - неймовірні! Мабуть, всі вже бачили, що менше, ніж за три дні вони зібрали п'ять мільйонів євро на купівлю "Байрактару" для України. Те, що так буде, стало очевидним позавчора ввечері, динаміка була вражаючою. Піднесення і захоплення. Прохання бабусь до своїх онуків допомогти надіслати кількасот євро зі своїх заощаджень.

Підписи у призначенні платежу "Bayraktar/mirtis kacapams". ( Смерть, зрозуміло кому ) Спостереження за тим як наповнюється рахунок. Це те, що я бачив і відчував, що серце нації б'ється в унісон. Але литовці з нами з самого початку війни вісім років тому. А з 24 лютого вони з нами як рідні. Те як вони сприймають нашу війну, як вони допомагають, показує, що то для них аж ніяк не чужий біль.

А "Байрактар", показав, як написав Nedas Šinkūnas що литовці "вміють об'єднуватися і захищали б свою Батьківщину". Хоча, як на мене, це було очевидно і раніше. Але скромні та справжні люди часто дещо критичні до себе. Литва справжня та скромна. І саме тому за правду. Литовці ж показали, що вони більше ніж брати для українців.

Дякуємо Вам. Ačiū, Lietuva!

Дмитро ЛЕВУС



Теги:Україна - Литва, Дмитро Левус, широка війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar