реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Дев'ятий ранок Широкої війни

Став боятися тихих ранків. Учора був тихий, а став пречорним - щонайменше 33 мирних чернігівців убили росіяни під час бомбувань житлових районів на вулиці Чорновола та в районі 18 школи. Цікаво - російським льтчикам, які летіли низько, бо в Чернігові хмарність, і прекрасно бачили, що там нема військових об'єктів, видали шоколадки до ранкової кави чи просто похлопали по плечах" Маладци!".
І, зауважте, це не Путін скидав бомби, це конкретні росіяни. Тож покиньте вірити казочкам російського агітпропу, що вони не знали що роблять!
Сусіду не вдалося толком поговорити з родичем із Дальногорська на Далекому Сході: сусід йому про удари по мирному Чернігову, який і родич добре знає, а той все збивав на політику "Янукович, Порошенко, Зеленський...". Які ми були наївні на початку 90х, коли вірили, що доступ до правдивої інформації відкриє людям очі! Зомбування російських громадян таке цементноміцне, що оно навіть письменниці Любові Голоті не вдалося ні в чому переконати російських письменників, до яких вона зайшла на сайт...
Що вже казати про простих людей!
У нашому селі їде дід, мати якого була росіянкою. Назустріч іде ровесник:" Куди їдеш, агресор?". "Який я тобі агресор?". "Ну як же - твої ж братки наступають?". "Які нах... братки?!..." Ну і далі наочно про розрив навіть тих родинних скреп, що ними козиряли російські пропагандони.
Російський мільярдер Абрамович терміново продає у Лондоні свої квартири і маєток, а частку у "Челсі", думаю, й так заберуть, бо Борис Нечеса почав конфіскацію російського майна. Інший мільярдер - Дерипаска вже оголосив, що над Росією опустилася залізна завіса і запропонував перенести столицю в Сибір. Ну, правильно - Росії уже точно кирдик, тож треба готувати Сибірську республіку, щоб урятуватися від нищівних санкцій.
До речі, той родич мого сусіда сказав, що на Росії визнали загибель 800 військових. Насправді - 9 тисяч. Але гроби не протверезять від зомбі- пропаганди, бо на Московії традиційно вірять в царя- батюшку, навіть якщо це Іван Грозний чи Петро Перший, що знищили по четвертині свого населення. Та й на Московії ніколи не було громадянського суспільства, тому навіть родичі вбитих окупантів нічого не зроблять - поховають (це якщо не спалять трупи, як це вже роблять у Джанкої), поплачуть, понапиваються та й по всьому. Як казав їх улюблений м'ясник (в перекладі на татарську - кацап) Жуков, баби єсчьо наражают...
Учора дізнався, що від удару ракетою по Центральному ринку постраждало і історичне приміщення чернігівської Просвіти" - садибний будинок Осипенка 1906 року. Пам' ятка архітектури (український модерн) витримала удар нацистської бомби (тріщина досі є) і пережила удар рашистської ракети. Але поповнить список злочинів росіян для суду в Гаазі.
...І був ранок, і був це 9 день широкої війни українців проти чужинського нападу. І згадав Бог, що у нього нема ні дня, ні години, як у тих запорозьких козаків, що писали листа турецькому султану, і почув Господь нові вибухи у Чернігові, і благословив видимо початися розвалу Росії. Дай, Боже!

Василь Чепурний
На фото з інтернету наслідки обстрілів Чернігова російськими літаками



Теги:агресі



Коментарі (0)
avatar