реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Дешева вистава від Авакова і "95 кварталу"

Дуже схоже на дешеву виставу. Із самого початку президент каже, що «бере під на особистий контроль» звільнення заручників. На подібне рідко зважуються світові лідери, які мали справу із справжніми терористами і добре розуміють всі ризики, коли маєш справу з непрогнозованими і озброєними психопатами. Але Зеленський досі мало був схожий на Джона МакКлейна з «Міцного горішка» - під час попередніх нефейкових терактів Зеленський волів або засиджуватися в Омані, коли збили літак в Ірані, або просто боятися вимовити слово «росія», коли щодня терористи стріляють по наших солдатах на сході країни. Висловлю думку, що він міг наважитися на таке тільки якщо тримав весь сценарій в руках…. Ну, а потім президент легко і ОСОБИСТО виконує забаганки «терориста» і заручників одразу (!) відпускають.

Наголошу, що жоден впливовий світовий лідер вже давно не виконував вимоги терористів. І не тому, що він/вона є немилосердними, а тому що такі дії заохочують нові теракти, які призводять до ще більших жертв. Це аксіома.
Хотіли крутий вестерн? Але вийшло схоже на бюджетний водевіль.

Питання лише – для чого. Є варіанти: 1) Для дискредитації «зброї на руках»; 2) Виправдання прямих перемовин з ОРДЛО; 3) Нагнітання атмосфери страху... А може просто хтось скучив за кінопродакшином?

Сергій ТАРАН



Теги:Луцьк, заручники, Сергій Таран, 95 квартал, Аваков


Читайте також



Коментарі (0)
avatar