реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Депутати УНП на Новгород-Сіверщині проти «дірки» у районному бюджеті

10 січня 2012 року на черговій сесії Новгород-Сіверської районної ради Чернігівської області при обговоренні бюджету на 2012 рік, який запропонувала районна державна адміністрація, єдиним, хто піддав нищівній критиці винесений на обговорення депутатів райради документ, був депутат Борис Домоцький. Він – голова фракції Української Народної Партії у Новгород-Сіверській районній раді.
Об'єктивна характеристика проекту головного районного фінансового документу на рік, що розпочався: грошей бюджету взагалі начебто(!?) має вистачити на дев'ять місяців, а більш конкретно – не більш, як на вісім!?
На конкретних прикладах довів безпідставність такого проекту головного фінансового плану Новгород-Сіверщини, який більше нагадує «бюджет помирання» району ніж сподівання на подолання труднощів керівник районної організації УНП, журналіст, відомий на Новгород-Сіверщині партійний і громадський діяч Борис Домоцький. Він пропонував його відкласти днів на десять і серйозно попрацювати керівництву виконавчої влади спільно з депутатами районної ради.
Позиція УНП знайшла підтримку і у більшої частини фракції ВО «Батьківщина». Вони проголосували разом (шістьма голосами) проти безглуздого документу.
Проте, депутати-чиновники переконали інших 35 народних обранців, що вони таки мали підняти руки "за" для голови райдержадміністрації та голови райради. Що поробиш, «кнопкодавів» пройшло від регіонів достатньо.
Отже, замість обіцяного покращення нашого життя «вже сьогодні», очільники району мусили негайно прозвітувати на гору! А що люди їм…

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП





Коментарі (0)
avatar