реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Депутати ухвалили гроші на свої зарплати

Відповідно до кошторису Верховної Ради на 2013 рік, 36 мільйонів гривень піде на зарплати колишнім народним депутатам. Про це у своєму блозі на "Українській правді" повідомив журналіст Сергій Андрушко.

Отож, за новим кошторисом, «годуватимуть ще й колишніх депутатів, а чинні зможуть відпочивати безкоштовно у всіх українських санаторіях і отримувати безкоштовне житло», – розповів він.

Згідно з інформацією, бюджет, затверджений депутатами 4 липня ввечері, становить майже 1 млрд грн.

"Велика частина коштів піде не на забезпечення роботи народних депутатів, а на фінансування їхнього дозвілля та утримання великої кількості колишніх депутатів", – зазначив Андрушко.

"Новація цього кошторису Верховної Ради – народні депутати зможуть відпочивати безкоштовно не лише у кількох парламентських санаторіях. Тепер вони це зможуть зробити, за словами депутата Пишного, не лише в пансіонатах, що належать Верховній Раді, а й в інших коштом українських платників податків", – додав він.

"Головне питання, яке може турбувати платників податків, – навіщо їм платити за відпочинок депутатів у санаторіях. Ще 5,7 млн грн виділять депутатам на будівництво житла", – зазначив журналіст.

Нагадаємо, вчора, 4 липня, депутати схвалили кошторис Верховної Ради на 2013 рік. Згідно із документом, видатки парламенту затверджено на рівні 935,97 млн гривень.

У січні цього року заступник голови регламентного комітету, член "Батьківщини" Андрій Пишний повідомив, що депутати Верховної Ради України через закон про бюджет на 2013 року повернули собі пільги.

Додамо, що 4 червня Верховна Рада не проголосувала за скасування пільг для Януковича, Азарова і депутатів.

Джерело: Українська правда



Теги:опозиція, Пільги, Корупція, Верховна Рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar