реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Дефіляда по-Чернігову

Минулого тижня у Чернігові відбулася перша у своєму роді подія Wedding deluxe show – перша світська подія зими. Розпочалася вона із короткого брифінгу, де були представлені організатори та співачка Антоніна Матвієнко (фіналістки шоу «Голос країни»), виступи якої пізніш радували глядачів, а потім молоді та стрункі чернігівські красуні походжали перед публікою демонструючи сукні, весільне вбрання та жіночу білизну. Оргінізаторами виступили весільний салон Slanovskiy, Event Studio OTF-Performance та ресторан “Gradeckiy”.
Перед показом мод, бажаючі могли переглянути виставку весільної фотографії, жіночих прикрас. Загалом обрамлення того вечора вийшло досить таки українське, починаючи від виступів зірки і закінчуючи промовами організаторів та оздобленням весільних суконь.
Хоча не обійшлося й не без огріхів. Бажаючих потрапити на цей вечір було аж занадто багато, так що декому й місць не вистачило, а офіціантів занадто мало. Через що, й початок заходу дещо затягнувся.
Але ми маємо й подякувати організаторам. Так склалося, що декого з тих хто долучився до проекту, зокрема Тетяну Гусєву («ВолосОК») я знаю особисто, і знаю скільки своєї праці вона вклала.
А загалом подібні події в Чернігові потрібні. Хоча б для того, щоб не тільки знати але й використовувати поняття «етикет».

Олександр ЯСЕНЧУК















Коментарі (0)
avatar