реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Де у Львові відремонтувати Рено?

Автомобілі Renault відрізняються високою якістю, довговічністю, зручністю. Для підтримки автівок у гарному робочому стані слід регулярно проходити техогляд, дбати про справність механізмів. Якщо вам потрібен терміновий ремонт, планове технічне обслуговування, комплексна діагностика, пропонуємо звертатись в спеціалізований Рено сервіс Гермес у Львові. Ви отримаєте професійну допомогу з гарантіями, зможете домовитись про разове чи постійне обслуговування за доступною вартістю.

Щоб завжди мати під рукою справне авто, бути впевненим, що у дорозі транспортний засіб не вийде з ладу, краще подбати про профілактичні заходи завчасно. Також перед тривалою подорожжю рекомендують обов’язково провести діагностику машини, усунути можливі негаразди, впевнитись у тому, що автомобіль повністю готовий. У сервісному центрі Гермес ви зможете отримати всі необхідні послуги, а ціни на ремонт Рено та на профілактичний огляд вас порадують доступністю.

Які послуги з ремонту Рено надає Гермес?

Фахівці сервісного центру Гермес справляються з ремонтами автомобілів Renault різної складності. Завдяки наявності відповідної кваліфікації й досвіду, а також сучасного обладнання й технічних засобів, майстри виконують такі роботи, як:

  • візуальна, інструментальна, комп’ютерна діагностика;
  • ремонт ходової;
  • геометрія коліс;
  • діагностика, ремонт двигуна;
  • встановлення, технічне обслуговування, ремонт кондиціонерів та клімат систем.

Також в Гермес виконують різноманітні сервісні операції, серед яких заміна:

  • масла;
  • охолоджувальної рідини;
  • зношених деталей та елементів механізмів (гальмівні колодки й диски, ремені, фільтри, підшипники).

Враховуючи те, що сучасні моделі Рено оснащені просунутими електронними системами, велика увага приділяється їх діагностиці з виявленням несправностей інтегрованого електрообладнання, двигуна, трансмісії.

Розповсюджені несправності Renault

До розповсюджених несправностей автомобілів Рено належать:

  • поламки двигуна (збільшення тривалості набрання обертів, поява сторонніх звуків, відмовляння датчиків, проблеми з подачею палива);
  • негаразди з роботою електронного обладнання (некоректна робота або відмова блоку керування, особливо в зимовий період);
  • поламки, пов’язані з коробкою передач (зношення запчастин);
  • вихід з ладу підшипників, пружин, амортизаторів, інших деталей ходової частини.

Ціна на ремонт Рено

В залежності від переліку робіт, які виконають на СТО, та від вартості запчастин, формується загальна ціна на обслуговування, діагностику або ремонт Рено. В кожному випадку це індивідуально, тому що відрізняються моделі автомобілів, обсяги необхідних заходів. Якщо ви звертаєтесь до центру Гермес, всі витрати вам обов’язково пояснюють, надають детальну інформацію. В цьому сервісі у Львові консультацію надають безкоштовно. Запчастини, які встановлюють на автівки, є високоякісними та мають гарантію.




Теги:Рено, львів, ремонт


Читайте також



Коментарі (0)
avatar