реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Даремне побиття депутата Іванова

На зборах у селі Плиски - центрі ОТГ на Борзнянщині побили депутата обласної ради від партії "Батьківщина" Дмитра Іванова.

Пропартійні журналісти повідомляють, що він начебто хотів добитися збільшення орендної ставки за паї, "аби місцеві жителі отримували справедливі гроші за використання їхньої землі". А невідомі, які втім діяли в інтересах агрофірми "Плиски - агро", напали на депутата.

Даремно той депутат виступав і даремно його били. Адже це саме його партія на чолі з улюбленицею мас Юлією Ґрігян - Тимошенко виступає послідовно в інтересах агроолігархів, себто проти продажу землі. Бо ж олігархам вигідно платити ті самі копійки, проти яких начебто повстав юний прилуцький депутат, а не заплатити справжню ціну за землю.

Для цього дурять людей страшилками, що приїдуть іноземці та скуплять нашу землю, що села знесуть, що ... та багато чого. Але якраз іноземці зараз значною мірою і володіють нашою землею - скажімо, власник "Кернела" Веревський живе у Лондоні - толку, що він родом з України?! Це той "Кернел", що за безцінь орендує землі на півдні області і категорично виступає проти продажу землі.

Тож даремно били депутата - все одно його партія за олігархів, а не за тих обдурених плисківських селян, яких досі позбавляють права розпоряджатися своєю землею.

Василь ЧЕПУРНИЙ, заступник голови обласної організації Народного Руху України.



Теги:Батьківщина, продаж землі, Плиски, Кернел


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Це нова схема як віджати землю і знищити агро-підприєства. Схема проста: пообіцяти простим людям "золоті гори" і змитись з грошима, щоб потім селяни взагалі нічого за свої землі не отримували.Знаю багатьох людей, які заключали з Плиски-агро договори на паї, ті завжи платили вчасно і повну суму. Багато їхніх пайщиків у них же й працює.
А щодо Іванова, то це черговий депутатський хід, мол "побили" бідного, "він за народ приїхав", але по факту його ніхто не бив і самого факт побитання ні документального ні візуального(синці, фінгал і т.п.) немає. Це не його окруu навіть. Розігрує комедію.
avatar