реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Cніжками – по депутатках

Після скандального засідання Верховної Ради, коли регіонали та комуністи не проголосували ні за вибори у Києві, ні за відзначення 80-річчя Голодомору, обурені мітингувальники закидали сніжками депутаток Льовочкіну, Горіну та Ставнійчук.

З цього приводу навіть порушена міліцейська справа і в інтернет- просторі піднявся ґевулт – мовляв, як можна кидати снігом на жінок?! Перед веде Мустафа Найєм.

Але ж кидали по них як по депутатах, а не за статевою ознакою. Зрештою, депутатів – «тушок» Табалових також закидали снігом та ще й навернули прапором. А в нас же рівність – то чому така увага саме жінкам? Власне, вони відверто знущаються з українського народу, а той народ має аплодувати їх черговим сумочкам за 200 тисяч та годинникам за мільйони?

Добре, що кидали тільки сніжками. Але такими темпами дійдемо і до більш серйозних предметів. Бо треба дбати про Україну, а не оббирати її. І тут ні спідниці, ні штани значення не мають.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Горіна, Скандал, Верховна Рада, сніжки, Льовочкіна


Читайте також



Коментарі (7)
avatar
1
На самом деле. депутаты заслуживают к себе значительно более худшего отношения. И снежка - это почти детская шалость и ответ за то, как они, депутаты. вытирают ноги об Украинский народ. как грабят и унижают его!!!
avatar
2
Гратнатами набы закидывать, осколочными и прямо в зРаді
avatar
3
СКОРО, СУДЯ ПО ОБСТАНОВКЕ В СТРАНЕ, БУДУТ ПО "РЕГИОНАЛАМ" НЕ ТОЛЬКО СНЕЖКАМИ БРОСАТЬ!!!!!
avatar
4
Що вони брешуть,КЛЯНУСЬ НА БІБЛІЇ, я був неподалік, в горіну сніжки не попали а попали в охоронців.Даже щоб, допускаємо попали то нічого її б не було. Сніг то крихкий зовсім . . Криги ніякої не було. Це все інсенуація, горіна пішла неушкоджена, але перелякана і зла.Подивіться відео 5-го каналу і все стане зрозуміло. В жопу попало, якщо в неї мізки там то тоді струс. Там більше дісталося ставнійчук але вона ще з глузду зовсім не зїхала і не заявила до мінтівки. А ця сучка заявила і звичайно "доктора" написали "правильну" маляву. Щоб вона сука взагалі не вернулася до ВР. А ще шуфрич , це ценічне брихло, каже що чоловіки - ПРиги виходили і їх боялися чіпати, сволочь бреше, вони боялися виходити і тікали через підземні ходи , які сполучають ВР із Коміттетами під землею. Риги піараться скрізь і шуфриня із б-ью бондаренко лєнкою це два циніка. Це такі "мужікі" як шуфрич і сховалися за спинами своїх тіток. А взвгвлі то довели вже людей до крайності.
avatar
5
Таке враження, що у цій снігокиданці представників ЗМІ з апаратурою було у десятки разів більше ніж страждаючих  нардепівок. Тож їм сніжків дісталося теж значно більше.
avatar
6
Бити слабших, бити тих, що не можуть відповісти - це по-козацьки, це по-лицарськи?
avatar
7
По-козацьки бити сволоту, у якому б вигляді вона не була!
avatar