реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Cлойки з маком: оцінка 2!

"Двійки" за слойки з маком одержали прилуцькі виробники ФОП Котова та ФОП Протащук від фахівців обласної дегустаційної комісії при державному підприємстві "Чернігівстандартметрологія".

Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець. "Комісія перевірила зразки хлібобулочних та кулінарних виробів трьох виробників у місті Прилуки", - сказала вона. За словами Оксани Козинець, продукція фізичних осіб-підприємців Котової та Протащук отримала від 2 до 5 балів (за 5-бальною системою).

Причому найнижчі оцінки – "незадовільно" – у обох виробників одержали слойки з маком. Вони повністю не відповідали вимогам рецептур та технологічних карт за всіма органолептичними показниками – не пропечений м’якуш, не розвинена пористість, невідповідний зовнішній вигляд та поверхня.

Інші види виробів ФОП Котова та ФОП Протащук дегустаційна комісія оцінила на 3-5 балів.

"Представлені зразки потребують покращення смакових якостей та удосконалення технологічного процесу", - йдеться у висновках фахівців.

Булочки, пиріжки, слойки ще одного прилуцького виробника – комбінат шкільного харчування "Шкільний" одержали значно вищі оцінки – "добре" та "відмінно". Зокрема, найвищі бали дегустаційна комісія поставила здобі "Чернігівська", булочці круглій, пиріжкам із сиром та пиріжкам з капустою, сосисці в тісті та іншим виробам.




Теги:булочки, Прилуки, пиріжки, слойки з маком, дегустація


Читайте також



Коментарі (0)
avatar