Cлойки з маком: оцінка 2!
Про це повідомила секретар комісії Оксана Козинець. "Комісія перевірила зразки хлібобулочних та кулінарних виробів трьох виробників у місті Прилуки", - сказала вона. За словами Оксани Козинець, продукція фізичних осіб-підприємців Котової та Протащук отримала від 2 до 5 балів (за 5-бальною системою).
Причому найнижчі оцінки – "незадовільно" – у обох виробників одержали слойки з маком. Вони повністю не відповідали вимогам рецептур та технологічних карт за всіма органолептичними показниками – не пропечений м’якуш, не розвинена пористість, невідповідний зовнішній вигляд та поверхня.
Інші види виробів ФОП Котова та ФОП Протащук дегустаційна комісія оцінила на 3-5 балів.
"Представлені зразки потребують покращення смакових якостей та удосконалення технологічного процесу", - йдеться у висновках фахівців.
Булочки, пиріжки, слойки ще одного прилуцького виробника – комбінат шкільного харчування "Шкільний" одержали значно вищі оцінки – "добре" та "відмінно". Зокрема, найвищі бали дегустаційна комісія поставила здобі "Чернігівська", булочці круглій, пиріжкам із сиром та пиріжкам з капустою, сосисці в тісті та іншим виробам.
Читайте також |
Коментарі (0) |