реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чужинці захоплюють адмінбудівлі в українських містах

Адмінбудівлі в різних містах Луганщини і проукраїнських активістів, представників самооборони захоплюють невідомі немісцеві озброєні люди - заявив в ефірі телеканалу БТБ громадський активіст із Луганської області Сергій Глотов. За його словами, до останнього часу в обласному центрі було спокійно, однак зараз ситуацію без будь-якого спротиву місцевої міліції та ДАІ починають розхитувати невідомі люди.

«В самому місті, в Луганську все спокійно. В центрі міста в Луганську кожен день біля пам’ятника Шевченка проходить мітинг проукраїнський за єдину Україну. Біля споруди СБУ ми бачимо мало людей. Зараз навпаки починають розхитувати ситуацію в області. Вчора, наприклад, в Стаханові були незрозумілі люди, які блокували місцеву раду. Сьогодні був мітинг в станиці Луганській, зібралося десь 300 людей, там ніколи раніше ніяких мітингів не було, люди собі спокійно працювали, а тут раптом звідки не візьмись близько 300 людей з російськими прапорами… Сьогодні на виїзді з міста Щастя, на одному з блокпостів, які організували сепаратисти, напали на автобус, в якому їхала самооборона Луганська, і її керівника взяли в заручники і везуть у захоплене управління СБУ. А хлопців, які їхали в автобусі тренуватися, їх оточила бандгрупа з 60-100 людей на під’їздах до містечка», - повідомив громадський активіст.

Він також додав, що зараз Луганський аеропорт, який і так практично не працював з грудня минулого року, закритий.

Глотов також наголосив, що наразі українським військовим на Луганщині найбільше потрібні бронежилети - близько 500 штук 4-5 ступеню захисту, та закликав українців допомогти в придбанні захисного спорядження.

На Луганщині озброєні люди захоплюють адмінбудівлі без будь якого спротиву міліції. Про це в ефірі телеканалу БТБ повідомив громадський активіст із Луганської області Сергій Глотов.

Він наголосив, що міліція не чинила ніякого спротиву, і невідомі озброєні люди що хотіли, те і захоплювали в області в останній час. «Міліція не чинила ніякого спротиву, коли вони захотіли захопити споруду облради - вони її захопили, коли захотіли – вийшли, коли захотіли захопити споруду СБУ - вони захопили споруду СБУ. Міліція ніякого опору зараз і протидії не чинить. Нема ніякого контролю на дорогах. Ми другий тиждень їздимо по області, допомагаємо військовим, возимо продукти, возимо бронежилети - ніхто, ніяка машина ДАІ нас не зупиняла», - повідомив активіст.



Теги:МВС України, російська окупація, місто Щастя, Луганська область


Читайте також



Коментарі (0)
avatar