реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Чорнокнижника і його спільницю заарештовано

Новозаводський районний суд Чернігова обрав міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою строком на два місяці «цілителям», які підозрюються у вбивстві подружжя з Києва.

Про це повідомляє сектор комунікації головного управління Національної поліції в Чернігівській області.

15 червня до поліції Києва надійшла заява про зникнення подружньої пари. Правоохоронці одразу почали пошуки молодих людей і з’ясували, що востаннє вони виходили на зв’язок з території Чернігівської області.
21 червня поліція знайшла подружжя за селом Шаповалівка Борзнянського району Чернігівської області. Їх тіла були закопані на території сміттєзвалища на місці колишнього свинокомплексу.

Жінці та чоловіку було нанесено з півдесятка ножових ран в груди, від чого вони одразу померли.
У рамках оперативно-розшукових заходів поліція затримала підозрюваних. Ними виявилися знахарка та її товариш, який також практикує «чаклунство».

Втративши віру в традиційну медицину, подружжя спокусилося на обіцянку «чорнокнижників» повернути їм здоров’я. Прикриваючись благими намірами, шарлатани брутально позбавили життя молоду пару.

На даний час слідчі ГУНП в Чернігівській області розслідують кримінальне провадження за пунктом 1 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство двох або більше осіб.



Теги:чорнокнижник, вбивство, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar