реклама партнерів:
Головна › Новини › Анонси подій

Чорнобильці знову протестуватимуть проти свавілля обласних чиновників

26 квітня відбудеться мирна акція протесту постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи – хворих на рак щитоподібної залози, яких посадовці Чернігівської облдержадміністрації незаконно позбавили статусу осіб, що постраждали від наслідків аварії на ЧАЕС, із вимогою припинити беззаконня, відновити хворим чорнобильцям їх законні права і пільги та провести люстрацію профільних чиновників.

За останній час хворі чернігівські чорнобильці виграли десятки судів, які визнали дії влади протиправними. Незважаючи на зміну керівництва держави та області, обласна влада продовжує ігнорувати судові рішення та порушувати права чорнобильців вже за нових очільників.

До акції приєднуються представники громадських та правозахисних організацій Чернігівщини.

Початок акції: 10.00, в суботу 26 квітня 2014 року.

Місце: м.Чернігів, Алея Героїв, біля пам’ятника Чорнобильцям.



Теги:ліквідатори, Чернігів, чорнобильці


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Расстреливала бы этих сук чиновников, когда понажираются? У меня покойный брат ликвидатор, ушел из жизни в 47 лет, ни одного здорового органа, у него все болело. Ликвидаторов осталось - по пальцам можно пересчитать, а эти кровопийцы никак не успокоятся. Сколько бы Майданов не было, чинуши, как пьявки, будут паразитировать на теле народа

Да здравствует "свобода" слова в Украине!!! Можно было написать, что комментарии не принимаются. Мол, низзззяяя! Побеспокоили священных коров!
avatar