реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому звільнили Фролова?

На тижні Королівська прокуратура Нідерландів оприлюднила підсумки проміжного розслідування по збитому Боїнгу МН17. Виявляється, ключові докази здобула українська СБУ під керівництвом генерала Фролова. Наші розвідники розкрили секретні переговори і листування російських військових і терористів на Донбасі, які вчинили цей злочин.

І тут же, на тобі - "узеленського" підписують указ №422, яким Фролова звільняють з військової служби "в запас". Розмовляючі *опи "узеленських" поспішно мотивували звільнення заступників голови СБУ Олега Фролова та Владислава Косинського тим, що вони щось і когось там підслухали під час виборів.

Але пов'язання цього звільнення із закипанням "черепних кастрюль" під будьоннівками в Москві після звіту прокуратури Нідерландів очевидне.

Бо куди не верти - а Путіну таки засвітила Гаага.

А тому українського свідка Олега Федорова потрібно негайно прибрати з посади.

І засунути кудись так, щоб до початку відповідного процесу в Гаазі його вже не знайшли...

Зеленському, можливо, ще досі здається, що все далі йде так собі "по приколу" - ну в черговій серії "Слуги..." йому просто вже дуже багато тих папірців принесли підмахнути" - ну вже пару сот Указів йому довелося підписати.

Але насправді це не написання своїх, а скасування указів попередніх президентів України - кажуть, що вже дійшло навіть до указів першого президента - Леоніда Кравчука.

Звісно, це не справа творчої артистичної натури читати те, що він підмахує. Головне, що це виглядало "круто і красіво". Усміхатися і помахувати ручкою...

І "молодий перспективний" президент не надто замислюється, що це вже починаються дуже серйозні речі . Схожі на щось таке, що потім можуть назвати і державною зрадою.

І після цього перед ним несподівано закриються двері до Брюсселя, Парижу і Берліну .

І залишиться лише стара, втоптана дружбанами Портновим і Януковичем, дорога - з Києва до Ростова...

Володимир МАРТИНЮК



Теги:гаага, збиття Боїнгу, російсько - українська війна, ганьба Зеленського, СБУ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar