реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чому він не виступив

Ніякий путін ніколи не виходив в прямі ефіри зі своїми промовами. Це все записи «звернень», ретельно зняті та відшліфовані.

Тобто, якщо нам анонсують виступ на 20.00, отже він був записаний в кращому випадку за кілька годин до цього. А може й кілька днів до цього.

Зрозуміло, що оголошення «референдумів» саме зараз, після контрнаступу, це нова стратегія кремля, яка була розроблена як мінімум кілька днів назад. Так само і цей виступ мав бути імплементований саме в цю стратегію.
Що сталось?

1. Загальне «прощупування» кацапського суспільства після сьогоднішніх подій. На записі могла йти мова про майбутню мобілізацію (скоріше часткову). Але щось пішло не так.

2. Кулуарні перемовини/торги. Ніхто не скасовував кулуарні контакти, особливо через посередників. Особливо цікаві тут можуть бути «дзвіночки» з Китаю. Путіну могли передати якусь інформацію, яка має відкорегувати його «звернення до народу».

3. Ніякого звернення могло взагалі й не бути. Чергова ІПСО від окупантів, щоб подивитись і на нашу реакцію, і на їхніх недобитків.

Якщо завтра це звернення буде, то це означає, що його скоріш за все перезняли і внесли певні зміни. Якщо його не буде, то аналогічно, могли відбутись певні події, що вплинули на скасування.

В будь якому разі наступні дні будуть напруженими перш за все інформаційно. Ворог продовжує нас атакувати саме за допомогою інформаційного тиску.

Андрій СМОЛІЙ



Теги:російсько - українська війна, Андрій Смолій, референдум, режим Путіна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar