реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чому прес-секретар пішла від Олега Ляшка?

Шановні колеги!
Доводжу до вашого відома, що я написала заяву про звільнення за власним бажанням з посади прес-секретаря народного депутата України Олега Ляшка,

Тим, хто хоче ризикнути і спробувати себе в цій ролі, даю кілька цінних порад:

- по-перше, ви повинні бути готові до постійної нецензурщини на вашу адресу;
- по-друге, робочий день ненормований, не кажучи вже про відсутність вихідних. Якщо о 23:00 ви не піднімете трубку – можете багато цікавого дізнатися про себе…;
- по-третє, ваші шанси стрімко зростуть, якщо ви вмієте підлабузнюватися, улещувати та упадати перед своїм шефом;
- по-четверте, об’єм роботи, яку ви змушені будете виконувати, не піддається розумним міркам – за досить-таки помірну зарплату.. На прохання взяти другу людину в прес-службу, пан Ляшко традиційно відповідає: «Нема грошей…»
- по-п’яте, забудьте про бюджет на співпрацю за ЗМІ. Улюблена фраза Олега Валерійовича: «Будь-який дурень уміє за гроші, а ти зроби за так….» (коли мова заходила про розміщення матеріалів у ЗМІ). Дуже тішиться Олег Валерійович, коли вдається розмістити «за так» своє інтерв’ю – нехай навіть в районці Балтського району Одеської області;
- і, нарешті, по-шосте: маєте бути готові, що на усіх зустрічах – будь-то харківський НДІ, львівських вуз чи чернігівська сільрада, Олег Валерійович говорить одне і теж, не затрудняючи себе продукуванням нових тез. Однак проблема в тому, що саме вам потрібно буде оте все, сказане паном Ляшком утисячне, трансформувати в друковані матеріали – від «Голосу України» до місцевої райони. І оце, повірте, найскладніше…

P.S. Хочу ще зазначити, що людські стосунки для мене завжди були й лишаються на першому місці. Я йду з посади прес-секретаря О.Ляшка, але не з журналістики. А тому - якщо комусь буде потрібна моя медійна допомога - дуже прошу, звертайтеся!)

З повагою та вдячністю за співпрацю
екс-прес-секретар Олега Ляшка - Галина Плачинда



Теги:політичний скандал, Олег Ляшко, український політикум


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Мої співчуття прес-секретарю "за всё в чём был и не был виноват"
avatar
2
Те що Ляшко завжди базікає про одне і теж, не намагаючись навіть вуалювати свою брехню хоч якимись фактами, то всім відомо, особливо в Прилуках і Ладані. Та останнім часом він, дійсно, став неадекватним і непередбачуванним своїми безглуздими вчинками. Мабуть, закінчуються гроші, яки він вкрав на будівництві мосту під Ладаном (який і досі недобудований завдяки означеній істоті), тому і жметься за кожну копійку для свого персоналу, а на велетенські бігборди, чи як там воно зветься, під Київом, з дурнуватим змістом грошей не жалкує. Завершується політична кар"єра відомого "правдолюбця" і "героїчного вояки" з вітряками. Я вже не хочу згадувати, як ця кар"єра почалась... Тьху, гидота.
avatar
3
Тут і не знаєш кому співчувати? Як на мене, то пані Галина на завершення каденції на посаді при народному депутатові, скоріш за все іде, виконуючи певну роль. Дивно і не зовсім приємно читати про таке.
Для чого? Яка мета такої публічності звинувачень?
Не вийшло - забрала трудову книжку - і до побачення! Адже працювала вона на посаді забезпечення медійного обслуговування досить активного парламентаря, зовсім не схожого на тих, хто відбуває "повинність", чи навіть зовсім забув про роботу у Верховній Раді. Тому мала б призвичаїтися до певних вимог, режимів, субординацій, інших нюансів, навіть незвичних, про які йдеться у трактаті пані. До наведеного у тексті листа, як неприємного, людина природньо або звикає, або - йде геть! Свято місце порожнім не буває.
От тільки не зовсім приємно читати такі модні останнім часом меседжи на публіку від невдах, або від тих, хто вдало робить демарш під якусь диктовку! Ну пішла пані Галина. Ну прийде назавтра замість неї інша чи інший. Ну і що з того? Україна як стояла, так і стоятиме. У цьому світі вічного нема нічого. Не треба тільки так круто. Ой, які ми!? Якби-то кожен працівник, звільняючись з місця своєї роботи, яку навіть любив більш за все на світі, після того, коли грюкнув дверима ще й почав по пунктиках розкладати всі справжні і надумані пакості про вчорашнього керівника, мали б виготовити тематичний альманах "Чому я покинув шефа?" Дай Боже, щоб на новому місці вдалось реалізувати всі плани, в тому числі і з іншими депутатами.
avatar
4
А що це він робить з хоботом нещасної тварини? wacko
avatar