реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чому Обушний пішов до Хоменка?

Скромна інформація "Сіверщини" про призначення Олега Обушного радником голови Чернігівської обласної державної адміністрації викликала багато навколополітичних кривотолків.

Так, Павло Пущенко, який тримає сайт "Події і коментарі" в газеті "Вєсть" висловив думку, що призначення пов'язане з наступними президентськими виборами:" Самою очевидною може бути версія призначення Обушного для підготовки до проведення президентських виборів у 2015 році. Адже сам Хоменко, не так давно призначений керівником обласної організації Партії регіонів, заявляв що головним завданням є перемога Януковича на майбутніх виборах. Ось тут Олег Обушний може виявитися дуже доречним. Адже має хороший досвід не однієї успішної виборчої кампанії в області".

Ну, замість "самою очевидною" українська мова має поняття "найбільш очевидною", але то дрібниці. Тим паче, що газета, де Павло Пущенко веде колонку -- російськомовна. Гірше інше, що Павло губиться в капкані влади:" Але з іншого боку за виборчу кампанію в адміністрації, за твердженням багатьох, відповідає інший радник губернатора Віктор Тканко".

Автор пробує розібратися в стосунках Обушного та народного депутата Владислава Атроршенка:"А як же народний депутат Владислав Атрошенко? Адже не секрет що Обушний керував його виборчою кампанією, і робив це досить успішно. Люди близькі до Атрошенко кажуть, що з Обушним була домовленість лише на роботу в період виборчої кампанії і після виборів вони розсталися. Обушний продовжив займатися тим, чим і останнім часом до виборів - надавати юридичну і консультаційну підтримку різним фірмам.

Разом з тим, між Атрошенко та Обушним сьогодні хороші відносини, але розглядати призначення Олега Олексійовича на посаду радника як посилення позицій Атрошенка в обласній владі не варто, запевняють люди, близькі до обох політиків".

А чому Владислав Атрошенко після виборів детально займається своїм округом, роздаючи великі кошти і не будучи від природи щедрою людиною, автор волів не задумуватися.

Цитуючи газету "Сіверщина", Павло Пущенко не назвав її. Це так, до слова про журналістську етику....

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, Павло Пущенко, Віктор Тканко, Олег Обушний, вибори -2015


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
ГАРНИЙ ХЛОПЕЦЬ, НЕ КАЗАК !
avatar
2
Треба точніше висловлюватися: не пішов, а повернувся.
avatar