реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чому ненавидять тільки Ющенка і Порошенка?

Чому з усіх президентів України не люблять так р'яно саме Ющенка і Порошенка? Хоча навіть в економічному плані обоє виявилися вправними?

За президентства Ющенка сталася велика світова фінансова криза 2008 року. Яку українці, особливо населення на собі майже не відчули.

Порошенко отримав розграбований бюджет і російську військову агресію, однак, купівельна спроможність особливо не колихнулася.

То чому ж їх так ненавидять більше за Януковича із Кучмою? Які поодинці насправді завдали шкоди більше, ніж Порошенко із Ющенком разом узяті?

І чому ця ненависть звучить в унісон із голосом за_по_рє_б_рі_ку?

Справа в тому, що Кучма із Януковичем, навідміну від цих двох, були справжніми тиранами.

Весь цей час свою справу робив телевізор. Кучма його контролював. Більше того, він на нього прямо впливав. Дерибанилися гроші з бюджету на їх фінансування через своїх олігархів в замін на лояльність.

Насмілився сказати, що в багдаді не все спокійно? Голову з плеч! У прямому сенсі цього слова!

Людям по телевізору не казали, що була зрада - і вони виріли! Хоча життя при Кучмі в плані економічному - було просто вкрай жахливим!

Так! Заводи працювали. Але якщо ти хтів розвиватися інтелектуально: згадуючи часи за каденції Ющенка, то при Кучмі була печерна доба. Шо? ФОП? Бізнес?! Хуізнес! Суцільний державний рекет! Організованне злочинне угруповання із низки держструктур різного рівня!

Тому саме заводський плєбс і молиться на ту епоху.

Ющенко ж дав свободу. Впершу чергу журналістам. Робіть свою справу як хочете і як знаєте. Ніяких темників. Ніякого тиску чи переслідувань. Але і ніяких грошей з бюджету вашим власникам в обмін на лояльність.

Але раб не знає, як намастити свободу на хліб. Звісно Путін від такої подачі охуїв. Це ж тепер і моя чєлядь взбунтується і попросить свободу слова!

Тому через свою 5-колону в Україні він несе гроші нашим журналістам за відверте мочилово такого президента. А ці в свою чергу не гербуючи нічим зі слиною у роті раді новим хазяям.

"Ми люді малєнькіє! Сказал хазяін фас! Ми атрабатіваєм!" - реальні слова реального журналіста, медіаменеджера.

Рейтинг Ющенка вмить зводиться до нівців. А він ще візьми і за Україну починає говорити. Нагадувати українцям про їх ідентичність і витоки руйнуючи радянські міфи. І Росія розгортає тотальне знищення репутації першого проукраїнського президента.

Росіяни пруть в Україну пачками везучи сюди валізи чорного налу. Очолюють редакції українських телеканалів, газет і видань. Почуваються як вдома. Розказують нашим українським журналістам як треба працювати. Звісно ж, що відбувається природній відбір. Українці йдуть з редакцій. Хто з професії, хто у вільне плавання. Натомість лишаються хохли і малороси. Які за шмат гнилої ковбаси... як заповідав Тарас. На вакантні місця сюди стягують безпринципних, ворожих до України фахівців з Москви.

І за кожну проукраїнську ініціативу Ющенко отримує відро помиїв у вуха телеглядачів. Мочили так, щоб його наступникам, та й йому самому ніколи в житті і на думку не спадало зойкати щось про Україну і європейські цінності! Тільки тайга! Сєвєр брат форева!

Саме тому Ющенка досі так ненавидять, навіть опісля стількох років.

Йому вміняють, нібито це він привів Януковича до влади! Хоча Януковича народив в муках Кучма, а охрестив на престол Путін. І байдуже, що Януковича якраз всю його каденцію погано ніхто не згадує. Згадують стабільність! Хоча при Ющенкові долар був 5, а при Федоровичу 8 і 10! То звідки ж такий пародокс: Ющенко поганий, бо привів до влади крєпкого хазяйствєнніка?! Нонсенс, егеж?!

Недобитий у 2004 Янукович - це наслідок демократії. Яку українці якраз таки скуштували вперше на смак саме таки за каденції Віктора Андрійовича.

І який дуже швидко забули при крєпком хазяйствєнніке Януковичі. Який почав рейдерити незалежні медіа. Знову відкрив годівниці для придворних журналістів. Пам'ятаєте гоп-компанію із телевізійної напівмосковської напівмалороської шушери у гаранта в Межгір'ї? Ті самі пеньки?

Демократію почали згортати передовими темпами. Зраду в телевізорі вимкнули і люди повірили в пакращення вже сьогодні. Хоча в їх житті в екномічному плані нічого за рівним рахунком не змінилося. Ба більше! Долар здорожчав! Хвиля мєнтовського бєспрєдєлу! Врадіївка!
Повертаються поборники з бізнесу у вигляді старих добре забудих при Ющенкові держрекетирів.

Ба більше! Віджимаються бізнеси! Прострілена нога у власника готельно-ресторанного комплексу Хутір у Дніпрі.

Але про це не показують і не говорять в телевізорі. А значить покращення вже сьогодні, як заповідають темники з АП!

Кінець епохи демократії і українськості!

Віджимається і закривається останній опизиційний телеканал ТВІ.

З ефірів дуже швидко зникає все українське: пісні, кіно, книговидання та друкована преса.

Натомість в усю лізе русскій контент із усіх шпарин. Українська тільки декларативно. Ніякої ідентичності і усвідомлення своєї культурної спадщини.

Путін своїм паяцом задоволений. І як не дивно насєлєніє теж щасливе! Співпадіння?!

Але важко забути на смак свободу, коли ти одного разу її скуштував. І епоха ще одного тирану знову змінюється демократом.

І історія повторюється по колу.

Тільки другий проукраїнський президент закінчує каденцію з рейтингом в 25! Це сукупний рейтинг телеканалів Прямий і 5-й.

Без них він би отримав Ющенківські 5!

І варто відзначити, що квартал всю дорогу завжди був на стороні тиранів і п'ятої колони кремля в Україні.

Сьогодні зраду по телевізору теж вимкнули. І насілєніє знов щасливе! Хоча тарифи підвищуються і цини на продукти теж!

Про українську ідентичність і європейські цінності знову перестають говорити.

І Путін знов щасливий! Співпадіння?!

Олександр ПУГАЧ



Теги:5 канал, інформаційний простір, порошенко, Ющенко, маніпуляції


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
І чого обурюватися?! Обох цих одіозних президентів об"єднує одне - розкол країни через надмірне бажання нав"язаної українізації. До речі, автору варто б нагадати, що обоє вони прийшли до влади завдяки майданам...Не завжди людям відбиває памороки, колись таки вони усвідомлюють, що накоїли. Тому й не дивно, чому в тих, хто так затято допомагав Ющенку і Порошенку в свій час вилізти на престол, згодом прийшло таке сильне розчарування. Одному Вам ніяк не йметься і кругом ввижаються вороги..Навіть тут, в своїй безграмотно написаній статті, продовжуєте безглузду ідею поділу народу на правильних і не правильних. На що надієтесь? Ви в такій формі озвучуєте свої думки про людей і ще хочете отримати порцію жалості у відповідь? Бідолаги, як же вам не повезло в нинішньому світі?!
avatar
2
Недолугый порохоботный отсос
avatar
3
Ющенко и Порошенко это однозначно враги народа Украины
avatar
4
Вася я тебя понимаю, при юще.
Свинопете, этих упырях ты тоже был у кормушки. А теперь чего коштив нема?
avatar