реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Читачі звинуватили сайт "Gorod " у недобросовісній рекламі

Авторка чернігівського міського сайту "Город", який досі пишеться по-англійськи, Іванна Рудницька втомилася боротися проти реклами "Опозиційного блоку" недобитків Януковича на сайті. І пішла з нього, залишивши прощальний пост.Іванна Рудницька

Її пост видалявся керівництвом сайту, тож якщо ви не знайдете за посиланням - знову видалила внутрішня цензура.

Власником сайту, як і газети "Сємь днєй", є медіа- магнат Ярослав Сухомлин, який любить інколи вдягти українську вишиванку. Він пояснює рекламу ворогів України бідністю сайту, якому треба виживати. Хоча насправді на цьому сайті стільки реклами, що важко крізь неї продертися до нормальних публікацій.

Небайдужий читач, якого цитує у мережі Фейсбук Максим Пишняк, Максим Пишняк не погодився з Ярославом Сухомлином і зауважив, що відповідно до статті 10 Закону "Про рекламу" заборонено публікувати недостовірну рекламу. А саме таку вміщує на сайті "Город" "Опозиційний блок" - так, наприклад, вони пишуть, що будуть заборонені до показу по телебаченню всі фільми про Велику Вітчизняну війну, а насправді в законі говориться про зовсім інші фільми - які пропагують російські силові органи.

Пригадується, що газета "Сємь днєй" свого часу спокійно розміщувала і рекламну статтю Владіміра Путіна про Таможенний- Тайожний Союз. Гроші не пахнуть... А якщо вдягнути вишиванку - то взагалі все кошерно...

Хрисанф МОСКОВСЬКИЙ






Теги:сайт Город, фільми про війну, Ярослав Сухомлин, лицеміри, інформаційна війна


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Сайт Город.сн відверто сепаратиський, підтримує кремлівську пропоганду. Адміністрація видаляла статті про Майдан, та ставила подяки беркуту, стаття "Держитесь парни". Про українську армію пишуть викривленно (все розбито, матері плачуть, паніка). Статті про чернігівських героїв видаляють, підтримують блоги російської пропаганди. Вважаю СБУ повинно провести детальну перевірку сайту. Дуже прикро, що в Чернігові є такі антиукраїнські журналісти та сайти. Я його більше не читаю, свій аккаунт також видалив.
avatar