реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Чи світить театру реконструкція від Януковича і Дубіля?

Чи світить чернігівському ляльковому театру імені Довженка реконструкція?
Тепер це залежатиме тільки від Президента Віктора Януковича.


До народного депутата України Валерія Дубіля звернулись мешканці м. Чернігова, аби він посприяв у виділенні коштів з державного бюджету у проведенні реконструкції Чернігівського обласного театру ляльок ім. Олександра Довженка.

Адже нинішній стан приміщення та інженерних мереж театру не відповідає нормативним вимогам. За кошти обласного бюджету виготовлено потрібну документацію для проведення реконструкції, проте з державного бюджету не виділено жодних коштів на реалізацію цього проекту.

- У 2014 році згідно з Указом Президента України заплановано відзначення 120-річчя від дня народження Олександра Довженка. Прикро, що для відзначенні ювілею цього геніального українського кінорежисера, видатного письменника і публіциста, класика світової кінематографії не враховано у запланованих заходах проведення реконструкції єдиного в країні лялькового театру, який названо його ім’ям, - зауважив народний депутат. – Тому я підготував депутатське звернення на ім’я Віктора Януковича з проханням внести зміни до відповідного Указу Президента України, зокрема в частині проведення реконструкції Чернігівського обласного театру ляльок і фінансування робіт за кошти державного бюджету.

Прес-служба народного депутата України Валерія Дубіля



Теги:українська культура, ляльковий театр, Валерій Дубіль


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А на вид театр як у Ніжені. Мабуть, також перероблений з кінотеатру. Змісту як не було , так і нема.
avatar