реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Чи Бог вірить у нас?

Я сумніваюся, що на долю людини випадає стільки випробувань, скільки вона може витримати. На долю того нещасного чоловіка випало значно більше, ніж може витримати людина.

Світ має зрозуміти. Це було питанням випадку - на місці того чоловіка міг опинитися кожен із нас. Будь яка людина з тих мільйонів, які поки що лишилися в Україні.

Мета путіна - вигнати звідси українців, витіснити максимальну кількість. Вони готуються заселяти наші території своїм населенням.

У нього не вийде. Українці чинять і чинитимуть шалений опір. Невже хтось думає, що нам легко палити власну землю з дронів, бачити як тут все горить і перетворюється на пекло? Але ми знаємо, що нас ця земля простить, ми потім її перепросимо, руками переберемо кожну грудочку. А чужинці тут інородне тіло, забруднення. Ця земля їх вивергне з себе, не буде по їхньому.

Я не знаю, де брати віри нам усім, стільки людей зневірилося, стільки почали ненавидіти тих хто ближче, кидатися на них.

Я сьогодні дописала у свою книгу ще одну фразу. Героїня питає стару сусідку: бабо, а чи вірите ви у бога? А та відповідає: я то вірю, але толку з того, якщо він у нас не вірить?

За сюжетом, як мені здається, виходить так, що баба помиляється. Він поки що зберігає віру, хоч мало у що втручається.
Хай сьогоднішній день скоріше мине.

Тамара ГОРІХА ЗЕРНЯ

Внаслідок російського удару вчора у Львові загинули 7 людей, в тому числі сім'я - мати і троє доньок. Випадково вижив тільки батько тих доньок...



Теги:російсько - українська війна, львів, Тамара Горіха Зерня


Читайте також






Коментарі (1)
avatar
0
1
"Вони готуються заселяти наші території своїм населенням". Так само чужим населенням пропонує дехто з наших великомудрих й іменитих заселяти Україну після завершення війни. Треба починати щось із цим робити. Так само - реагувати на зміну українського етнічного складу населення держави, всієї.
avatar