реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівських студентів не пускають на акцію протесту

Надійшла інформація з одного із чернігівських вузів, що на старостаті адміністрація закладу попередила старост груп щодо недопустимості участі в студентській акції протесту. Мотивація така: мовляв, не ходіть, бо вас усіх повивозять в ліс. Причому хто буде вивозити студентів в ліс - не пояснили. Натякали також на можливість виключення. Втім, старост попередили, щоб інформацію не розповсюджували, а лише казали ї студентам в особистій бесіді "на вушко".
Крім того, за інформаціює студентських активістів деякі з них потрапили у чорні списки як неблагонадійні під розділ "фашисти".
Чи були подібні випадки в інших навчальних закладах Чернігова поки не відомо.
Нагадаємо, завтра, в середу, в Чернігові має відбутися студентська акція протесту проти політики міністра освіти Дмитра Табачника.

Акцію анонсували студенстькі та громадські активісти з організації "Дія" та "Третя позиція". Збір учасників акції заплановано на 13.00 на площі біля торгівельного центру "Мегацентр".






Коментарі (1)
avatar
1
Черниговских, как впрочем и остальных студентов, родители учится послали и содержат их , чтоб чада учились и ума набирались, а не шлялись по сомнительным акциям. Детям нечего делать в политике и позор тем дядям, которые используют их в своих целях.
avatar