реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігівський "Ясен" – серед кращих підприємств України

Чернігівське підприємство "Ясен" стало переможцем третього конкурсу на здобуття премії СНД за досягнення у сфері якості. Про це повідомив генеральний директор державного підприємства "Чернігівстандартметрологія" Валентин Бакуменко."Чернігівське підприємство за результатами конкурсу стало одним з переможців у номінації "Виробництво товарів народного споживання", - сказав він.

За словами Валентина Бакуменка, всього у різних номінаціях конкурсу переможцями стали 15 підприємств різних галузей з усієї України. 9 підприємств візьмуть участь у міждержавному етапі. Тож бути у їх числі – престижно для чернігівського виробника безалкогольних напоїв, кондитерських виробів та мінеральної води.
Крім того, конкурсна комісія визначила 14 лауреатів.

Урочиста церемонія нагородження учасників конкурсу відбудеться 24 березня у Києві. Запрошення взяти участь отримали голови обласних державних адміністрацій та підприємства-учасники і переможці.

Нагородження відбудеться у приміщенні клубу Кабінету Міністрів України, по вулиці Інститутській, 7.
Як повідомлялося, Конкурс на здобуття Премії СНД за досягнення у сфері якості продукції та послуг проводиться в Україні та інших країнах Співдружності з 2006 року. Конкурс включає два етапи (національний та міждержавний). Підприємства поділяються на номінації за типом продукції (виробничого або невиробничого призначення, а також підприємства-надавачі послуг) та за чисельністю персоналу.

Прес-служба ДП "Чернігівстандартметрологія






Коментарі (0)
avatar