реклама партнерів:
Головна › Новини › Невідома Україна

Чернігівський Грааль - IV: Безчасся

Як ми вже писали в попередніх числах «Сіверщини» саме на Чернігівщині – в езотеричному центрі нашого краю, перебуває частина Граалю –містичної чаші. Про це розповідає один з тих, хто називає себе волхвом. Тож продовжуємо бесіду з ним.
Синопсис або про, що йшлося в попередніх публікаціях

Як відомо, три -- це довершене число, тож найоптимальніші системи складаються з трьох елементів. Відповідно, нині ми дамо пояснення, що таке Грааль – містична чаша, що складається з трьох елементів, що об’єднують у собі минуле, сьогодення та майбутнє, так звану «Троянову дорогу» - навь, явь і правь. Раніше єдиний Грааль розділився на три частини, за словами арійсько-індійського царя Ашоки (ІІІ ст. до н.е.): «Три слова неправди розділили чашу на три частини». Відповідно частина Грааля, що відповідала за минуле зберігається на території Чернігово-Сіверщини, у місті під назвою Серім (див. «Сіверщину» ), адже місія чернігівських волхвів – збереження знань та традицій. Приніс її сюди Іосиф Аримафейський.

Історія ж створення Грааля окутана завісою таємничості.

Після намагання знищити орден Тамплієрів та знищення папськими хрестоносцями катарів – противників католицизму в середні віки на півдні Франції, частина Граалю, що відповідає за сьогодення, була перенесена тамплієрами, зокрема предком графа Толстого князем Індрісом із Пруссії до Чернігова. Тож тамплієри із далекої Палестини досягли і Чернігова.
...
Олександр ЯСЕНЧУК
Повныстю стаття надрукована в газеты "Сыверщина" за 30 грудня 2010 року.




Теги:волхви, тамплієри, О.Ясенчук, грааль, містика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar