реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігівські селяни -- найбільш ображені

Цьогорічний Всесвітній день дій за гідну працю, що відзначається в усьому світі 7 жовтня, проходить у розпал найбільшої за останні півстоліття економічної кризи.
Федерація профспілок України долучилася до відзначення Всесвітнього дня дій за гідну працю, щоб нагадати роботодавцям та владі про проблеми людей найманої праці. В Чернігівській області криза особливо боляче вдарила по промислових підприємствах внаслідок чого тисячі їх працівників опинилися перед фактом зростання заборгованості із заробітної плати та загрозою втрати роботи. Цим та багатьом іншим питанням була присвячена прес-конференція лідерів профспілкових організацій області.

Голова профспілки працівників АПК області Сергій Хоботня зупинився на проблемах базової для нашого регіону галузі: "Низький рівень оплати праці, заборгованість з її виплати, незабезпечення належних умов праці, на жаль, стали звичними явищами для сільського господарства. Ми багато чуємо про державну підтримку галузі, але закупівельні ціни на зерно залишаються мізерними, в країну завозиться низькоякісна м'ясопродукція, а дотації з бюджету селянам зменшено в порівнянні з минулим роком вдвічі".

За повідомленням Чернігівського прес-клубу реформ






Коментарі (0)
avatar