реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Чернігівські підприємці об’єднуються

У Чернігові у Експертному клубі «Чиста політика», було проголошено про створення Ради підприємців Чернігівщини за участі:

- Романенка Ігоря Володимировича, голови Комітету з питань інформаційного забезпечення Ради підприємців при Верховній Раді України, співголови Ради підприємців Чернігівщини;

- Варнакової Олени Юріївни, голови Чернігівської профспілки підприємців, співголови Ради підприємців Чернігівщини;

- Лазара Віктора Леонідовича, голови Чернігівського обласного об’єднання організації роботодавців «Сіверщина», співголови Ради підприємців Чернігівщини;

- Аверченка Сергія Миколайовича, голови обласного об’єднання організації роботодавців Чернігівщини, секретаря Ради підприємців Чернігівщини.

Головною метою Ради підприємців Чернігівщини було визначено захист інтересів підприємців, об’єднання громадського руху бізнес-суспільства та налагодження зворотнього зв’язку з владою.

Співголови зазначили, що діяльність Ради підприємців Чернігівщини лежить в площині що знаходиться поза політикою. Хоча Олена Варнакова, і не відкидала проведення масових протестних акцій.
Прсутні розповіли і про конкретні незаконні дії на підприємців з боку контролюючих органів. Наприклад про перевірки "базарників" без відповідної документації або про багатократне "зважування" автомобіля з вантажем, з метою оштрафувати перевізників.

Віктор ЛАЗАР: "Робота Ради підприємців - поза політикою" с Видео bigmir)net.






Коментарі (0)
avatar