реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівські націонал-демократи почали діяти і вимагають прискорити об’єднання

28 лютого 2012 року в обласному центрі проведено чергове засідання Координаційної ради національно-демократичних сил Чернігівщини.
Голова обласної організації Української народної партії Володимир Ступакі його заступник Сергій Соломаха, заступники голови обласної організації партії «Наша Україна» Станіслав Лоленко та Ганна Кияшко, голова обласної організації Конгресу Українських Націоналістів Валерій Рябченко і в.о. голови обласної організації «Українська платформа «Собор» Олександр Литвиненко обговорили політичну та соціально-економічну ситуацію в країні і на Чернігівщині, а також об’єднавчі процеси національно-демократичних сил та формат їх участі на наступних виборах.
Учасники засідання узгодили план дій на березень 2012 року та прийняли спільне «Звернення до керівних органів і голів партії «Наша Україна», КУН, УНП, УП «Собор». Його автори закликали керівників своїх партій до 9 березня цього року прийняти відповідні рішення та підписати спільну Декларацію про об’єднання цих партій в одну політичну силу, а також про її участь у парламентських виборах.
Крім того, вони закликали негайно розпочати конкретну спільну роботу щодо підготовки до наступних парламентських виборів.
Координаційна рада національно-демократичних сил Чернігівщини прийняла рішення до кінця березня провести спільне засідання рад обласних організацій чотирьох партій за участю голів районних і міських організацій.

Прес-служба Чернігівської обласної організації УНП














Коментарі (2)
avatar
1
КОД ім. Ющенка- Януковича в дії ! Ура. Доборолась Чернігівщина до самого краю... А що вже притомних політиків в Чернігові не залишилося?
avatar
2
А що вже притомних політиків в Чернігові не залишилося?
????
Єх Богдане, в Чернігові і не тільки залишилися лише виборці, втомлені очікуванням на друге пришестя політиків-мессій.
avatar