реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Чернігівська УНП: «Сильна Україна» - шахрайське політичне МММ

Чернігівська обласна організація Української народної партії оцінює факт саморозпуску політичної партії «Сильна Україна» як засіб продовження кар’єри її вождя Сергія Тигіпка та рятування від банкрутства Партії регіонів. Це - відверта зневага власних виборців і однопартійців та підтвердженння того, що «Сильна Україна» була політичною шахрайською пірамідою на зразок «МММ». При цьому «ідеологія» та численні гарні «обіцянки» були лише мішурою для наївних.
Нагадаємо, що колишній ватажок дніпропетровських комсомольців і мільйонер Сергій Тигіпко робив вигляд, що його «Сильна Україна» є альтернативою Партії регіонів. Ті, хто йому повірили, дійсно бажали змін і справді сильної України. На президентських виборах 2010 року 3 млн. 211 тисяч 198 виборців проголосували за кандидатуру С. Тигіпка.
Наприклад, на місцевих виборах 2010 року депутатські мандати Чернігівської обласної ради по партійному списку партії «Сильна Україна» (17 128 виборців або 3,76%) отримали Владислав Атрошенко (колишній «помаранчовий» губернатор області у лютому – грудні 2005 р.), його заступник Максим Городній (голова наглядової ради ВАТ «Облтеплокомуненерго») та Владислав Мозговий (колишній голова виконкому обласної організації НС «Наша Україна» у 2005-2010 рр.). Крім того, від цієї партії у 15 районах області та містах Чернігові, Ніжині, Прилуках обрано 42 депутата по партійним спискам і 28 депутатів в мажоритарних округах.
Головний урок для розчарованих і зраджених виборців та однопартійців «Сильної України» - не все, що сяє, є золотом. Основою політики на користь саме українському народу є тверда моральність і реальність обіцянок, які ґрунтуватимуться на ідеології та тверезому, фаховому розрахунку.

Чернігівська обласна організація УНП





Коментарі (33)
avatar
1
Прогноз.
1.Якщо єдиної спільної програми опозиціонери не складуть і не згуртуються, як це робить влада, то це буде лебідь, рак і щука, та ще вкупі з різноманітною дрібнотою, кожна з котрих буде тягти воза лише в свою, єдино правильну сторону. А влада об"єднується в одну упряжку, з одними віжками і одним поганяйлом. Тут і Глобу не треба питати про результат такої гонки.
2.Влада з 1Травня видасть дідусям і бабусям, а їх у нас майже 14 мільйонів і всі вони виборці, гроші на гречку. при чому не на один кг, як видавав Чорновецький, а значно більше, то, друзі мої опозиціонери, на екзитпол можете не витрачатись, адже проти грошей та гречки, як і проти лому, нема прийому.
avatar
2
Дай Боже, щоб ваш прогноз не сбувся, але він дуже реалістичний я ловлю себе, що думаю майже так як і ви.
avatar
4
Дякую.
avatar
3
А якщо всерйоз, то пропозиція Напивайченка про звернення за підтримкою до громадських організацій та про включення колоритних фігур цих організацій у виборчі списки свідчить про кадровий голод в дрібних партіях, про дефіцит власних авторитетних фігур. Стратеги опозиції не попередили лідерів і опозиція повним складом підтримала введення мажоритарних округів на виборах до Верховної Ради і тепер дрібні партії мають проблему кого там виставляти.
Так що дрібним партіям не лише гуртуватись а й зливатись треба, як це зробила "Сильна Україна". А Тигіпко та його кадри в партії регіонів не пропадуть, вони ж стали повноцінними її чпенами і, думаю, так же, як і Тігіпко теж пройшли комсомольський, а не пластунський вишкіл.
avatar
5
Горяєв: "друзі мої опозиціонери, на екзитпол можете не витрачатись, адже проти грошей та гречки, як і проти лому, нема прийому."
За цієї логікою пана Горяєва треба взяти заступ і бігти на цвинтар щоб копати собі могилу і там сховатися від 14 мільйонів бабусів і дідусів ?
Невже пана Горяєва так залякала чергова спроба побудувати щось подібне на кпсс на базі кадрів податкової адміністрації (читай партії регіонів) на чолі з генсеком М.Азаровим?
avatar
6
Вы важную тему подняли, пан Соломаха. Нельзя ли её переместить повыше - на перед - чтобы её продолжить?
avatar
7
Пане Соломахо!
Жаль, що після моїх рекомендацій гуртуватись і зливатсь та боротися проти "гречки", Вас потягнуло до лопати і на цвинтар.
А від дідусів та бабусь ховатися не треба, їм треба покращувати життя, влада це робить. А від ідеології у дідусів та бабусь уже давно оскомина.
avatar
10
80-90% дідусів і бабусь мають дітей і онуків, які можуть впливати на своїх предків досить суттєво.
Чому діти і онуки мало чим від різняються від своїх дідусів і бабусь ментально?
Навіть, ті що виїхали за кордон, мало чим відрізняються від своїх дудусів і бабусь, що колись виїхали з села у "город".
Може в цьому проблема, панове?
avatar
19
:Я різницю між дідами та онуками бачу, вона - величезна. Тому співчуваю Вам, що Ви її не бачите, але нічого порадити Вам не можу.
avatar
8
[b]Мне понравились высказывания Дідуся и Горяева – разумные и ищущие правильного решения – без фанатизма. Спасибо Вам.[b]
avatar
11
taras!
Дякую за розуміння та підтримку! Мені теж подобаються люди здатні розуміти суть подій та явищ.
avatar
9
Пану Сопомасі стосовно податківців, котрих Ви, я так розумію, не дуже любите.
Ще зовсім недавно опозиція стверджувала, що податківці знищують малий бізнес та середній клас і організовувала протестні мітинги. А подивіться останній звіт - малий бізнес живий, мало того, цього року став вносити до бюджету податків аж на 46 відсотків більше, ніж минулого. Хитрунів та оптимізаторів серед них стало менше. Від такого зростання, будемо надіятися, перепаде дещо і дідусям з бабусями.
Так що, нашим податківцям пора робити дірочки для орденів.
avatar
12
Ось якби таке збільшення податків відбулося за рахунок 15% податку з отриманої зарплати найманих працівників, тоді було б варто так радіти за податківців, пане Горяєв.
А "хитруни та оптимізатори"(це - родичі податківців і великих начальників на яких їх бізнес розписаний) навряд чи постраждали від збільшення податків, бо їх "кришують" самі ж податківці.
А вибіркове збільшенння податків - це звичайна боротьба з конкурентами, які не мають надійного "даху".
Дивуюсь Вашій необізнаності, пане Горяєв?
avatar
13
А я с Вами согласен, пан Сергей Соломаха, "це звичайна боротьба з конкурентами" - но не в этом, я считаю, проблема в стране. Сейчас напишу, как я думаю.
avatar
18
Дякую за "комплімент"! Але я писав не про тих найманих працівників, котрі платять 15% податку на зарплату, а про "спрощенців" малого бізнесу, котрі донедавно платили 300грн. при мінімальній пенсії більше 800грн.
Вас, як "економічного оглядача", я просив би уважніше читати про що я пишу. А якщо у Вас є інформація про податківців, що "кришують" малий бізнес, то дайте знати кому треба, інакше це виглядає як наклеп.
avatar
20
Пане Горяєв, невже Вам не відомо як солідні фірми під виглядом деякої кількості так званих спрощенців (особливо в торгівлі колоніальними товарами) оптимізують свої доходи. Невже Ви думаєте, що це залишається поза увагою податківців та інших "правоохоронних" органів?
Щодо виводу зарплат з "тіні"(а це вирішальний момент!), то найоб"єктивніший показник цього - це зростання обсягу 15% податку на отриману з/п. Тому на нього я і звернув Вашу увагу.
avatar
24
То це ж саме великі торгові фірми, де працюють одні спрощенці, податків і прижали
avatar
14
То, что я сейчас напишу – я давно уже хотел сказать Сергею Соломахе и Василию Чепурному.
Я не принадлежу ни к какой политической партии. Я вырос и выучился в Украине, в Чернигове. Украина – это моя Родина. Но не по моей вине - просто мне удобней (легче) общаться на русском языке, хотя я хорошо всё понимаю по-украински – ведь его я успешно учил в школе, и в институте. Так скажите, пожалуйста, почему в вашем лексиконе часто присутствует слово «интервент»? По-вашему, если я говорю по-русски – то я «интервент»?
Или вот другое – Вы в своих статьях постоянно обвиняете во всех грехах коммунистов. Но нельзя же обвинять всех коммунистов – ведь коммунисты были разные – большинство это были простые честные люди, которые, будучи обманутыми властью, верили ей, верили в счастливое будущее. Да только за то, что они положили свои жизни - чтобы мы родились и жили - их надо помнить и ценить их подвиг. Ведь на самом деле они умирали не за Сталина, и не за коммунистическую партию, а защищали своих родных – матерей, жён, детей. Да спросите Вы у оставшихся ещё в живых ветеранов ВОВ – кого они вспоминали перед атакой? Своих родных вспоминали и ради них умирали»!
А если взять УПА – да их тоже большинство, под угрозой смерти, принуждали переходить на свою сторону. Ведь кругом было насилие – каждый старался выжить.
Идея коммунизма – неплохая идея, хотя и утопия, такая же, как капитализм, но коммунизм намного гуманнее, всё зависит от того, кто у власти.
Да, на эту тему можно говорить очень долго – а толку?
А может всё-таки Сергей Соломаха и Василий Чепурной нас объединит? Конечно, это трудно – ведь мы все такие разные – хотя все желаем жить достойно и в мире с друг другом.
Извините, может я не по теме данной статьи – мне просто наболело.
Кстати, ко всем своим оппонентам я отношусь с уважением – ведь они хотят что-то сделать хорошее, я надеюсь.
avatar
15
Бачу, п. Тарасу треба писати окрему відповідь, яка явно не ввійде у формат коментаря... Але з анонімом говорити не хочеться -- тому, якщо можна, напишіть на мою адресу справжні про себе дані: [email protected]
avatar
16
А я ожидал это ответ - но разве я затронул вопрос индивудуальный? Ведь я лицо не официальное?
avatar
17
п. Василий Чепурной, Вы мне предлагаете переписываться с Вами лично по вопросу «Почему наш народ разрознен?» - это с какой стати я должен с Вами секретничать? Или Вы думаете, что я высказывал свою точку зрения только, чтоб Вам «насолить». Да нет же, просто я хочу услышать людей, простых работяг – что они думают, как бы они поступили сейчас – ведь им уже 21 год обещают хорошую жизнь. А Вы спросите – кто обещает? Да все обещают.
Василий Чепурной! Если у Вас есть идеи, чтобы нам простым людям стало легче жить – пишите здесь. Я буду с Вами – аноним – taras.
Разве для того, чтобы заставить людей думать надо себя называть? Чем же я плох?
avatar
23
ні, з анонімами я не спілкуюсь принципово. Анонім - символ боягузтва і дворушництва та нещирості. Тому -- бувайте здорові!
avatar
21
Борис Домоцкий - скажите своё слово, интресно услышать ваше слово
avatar