реклама партнерів:
Головна › Новини › Захоплення

Чернігівська «Свобода» взяла участь в організації свята для талановитих дітей

31 березня 2010 року, у Чернігівській дитячій художній школі відбулася виставка робіт учнів з особливими потребами – вихованців спеціальної загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів для дітей з вадами слуху та спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату із вадами зору. Цього року в організації заходу допомогу надала Чернігівська міська організація Всеукраїнського об’єднання "Свобода". Тема цьогорічної виставки: "Малюємо портрет".
- "Зазвичай портретом ми називаємо обличчям людини, - пояснила Тамар Пільчевська, директор Чернігівської дитячої художньої школи - з його характерними рисами та внутрішнім станом. Але якщо уважно–уважно вдивлятися в оточуючий світ, то можна помітити, що такі ж ознаки мають усі інші живі та нерухомі формоутворення: тварини, птахи, дерева, будинки, хмари…"
Тамара Пільчевська також висловила подяку свободівцям за співучасть в організації свята. "У нас тут присутні представники об’єднання "Свобода", що нам дуже допомогли не словом, а ділом в організації заходу. Я дякую цим лицарям", - зазначила директор школи.
Подарунки учасникам виставки вручив член міського комітету ВО "Свобода" Сергій Іванчик.
- "Ми, як представники націоналістичної організації, вважаємо, що допомога талановитим дітям-українцям це наш обов’язок. Нехай девізом нашої подальшої співпраці будуть такі слова "Свій до свого по своє".
Прес-служба
Чернігівської обласної організації
ВО «Свобода»









Коментарі (0)
avatar