реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Чернігівська районна рада проти російських фур

Відповідно до звернень громадських організацій Чернігівщини Чернігівська районна рада 16.02.2016 року на другому пленарному засіданні третьої сесії сьомого скликання прийняла рішення «Про підтримку рішення Кабінету Міністрів України щодо призупинення транзитних переміщень вантажних автомобілів РФ територією України».

Як пояснив ініціатор рішення - заступник голови районної ради Володимир Поліщук, Російська Федерація в порушення правил і процедур Світової організації торгівлі та двосторонньої міжурядової угоди щодо автомобільних перевезень в односторонньому порядку зупинила рух українських вантажних автотранспортних засобів територією Росії. До моменту отримання пояснень від російської сторони та вирішення даного питання Україна тимчасово припиняє транзитні перевезення вантажними автомобілями, зареєстрованими в Росії, територією України.

Тому Чернігівська районна рада вирішила підтримати урядове рішення про припинення руху російських вантажівок українською територією.

"Маємо надію, що це буде додатковим важелем для Російської Федерації вплинути на підвладні їй банд-формування ЛНР та ДНР в вирішенні питання звільнення полонених українців", - говорить Володимир Поліщук.



Теги:Чернігівська районна рада, Володимир Поліщук, російсько- українська війна, блокада руху


Читайте також



Коментарі (0)
avatar