реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Чернігівська "Просвіта" вимагає змін

Чергове засідання правління обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка заслухало інформацію голови організації Олександра Шевченка про засідання Головної ради ВУТ "Просвіта" імені Т.Шевченка, яка скликала відповідно до Статуту звітно- виборний з'їзд на 18 листопада.

Чернігівські просвітяни підтримують критичний настрій багатьох членів Головної ради - керівників обласних організацій щодо стану справ у всеукраїнській "Просвіті" і вимагають зміни керівництва та оновлення стилю роботи. Для цього вирішено направити листа головному редактору газети "Слово просвіти" Любові Голоті з пропозицією провести на сторінках видання "Просвіти" обговорення кандидатур на посаду голови товариства.

Правління обласного товариства скликало на 11 листопада обласну конференцію для обрання делегатів на з'їзд та визначило норму представництва і обговорило проведення районних та міських зібрань просвітян.

Правління Чернігівського товариства рекомендувало ввести до складу всеукраїнського оргкомітету по відзначенню 150-річчя "Просвіти" почесного голову обласної організації Василя Чепурного.

Заслухано та обговорено також інформації про спадщину Василя Дубового, про роботу міської топомінімічної комісії, про стан утримання приміщення тощо.

Вперше у роботу правління застосувався метод скайп- конференції: таким чином у засіданні брав участь член правління Микола Шкурко з Ніжина.

Прес- служба обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка



Теги:Василь Чепурний, Микола Шкурко, Просвіта, Любов Голота, Олександр Шевченко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar