реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Чернігівська міліція звітує

У минулому році в Чернігівській області проведено 5101 загальносуспільний захід, у яких взяли участь близько 1,5 млн громадян. На охорону громадського порядку залучалися понад 18 тисяч працівників міліції та 567 військовослужбовців внутрішніх військ.

Про це редакцію обласного тижневика "Біла хата" повідомив виконувач обов’язків начальника відділу охорони громадського порядку УМВС в області Андрій Вовк (на фото).

Минулорічна статистика свідчить про суттєве зменшення кількості скоєних у громадських місцях злочинів, зокрема, тяжких і особливо тяжких злочинів — на 13,3%, умисних убивств — на 80%, грабежів — на 35,6%, розбоїв — на 21,2%, незаконних заволодінь транспортними засобами — на 20%.
Протягом року співробітниками служб та підрозділів, задіяних у системі єдиної дислокації (патрульна служба, ДАІ, ДСО, «Беркут»), особисто розкрито 680 злочинів. Також зазначені підрозділи брали участь у розкритті майже 8,5 тис. злочинів.
Підрозділи патрульної служби міськрайорганів УМВС області продовжували зміцнювати громадський порядок у місцях масового перебування громадян. Складено близько 32 тисяч адміністративних протоколів, із них: за вживання спиртних напоїв у громадських місцях — 24531 протоколів; дрібне хуліганство — 1295; паління у невстановлених місцях — 2998. Проведено 569 відпрацювань населених пунктів зі складною оперативною обстановкою.
Ефективно діяла нова структура — групи швидкого реагування (ГШР), які були створені для профілактики вуличної злочинності та залучення їх до охорони громадського порядку. Із перших днів нововведення 15 жовтня і до кінця 2011 року групами швидкого реагування здійснено майже 3 тисячі виїздів за викликами; розкрито 143 злочини, у тому числі 93 — «по гарячих слідах» (47 крадіжок різних форм власності, 2 пограбування, 14 фактів зберігання наркотиків, 3 факти порушення адміннагляду, ряд фактів нанесення тілесних ушкоджень різних ступенів тяжкості).
Слід нагадати, що в нинішньому році серед пріоритетних завдань у діяльності міліції міністром внутрішніх справ Віталієм Захарченком визначений принцип: людина — понад усе.
Джерело: газета "Біла хата"



Теги:Газета, міліція, УМВС в Чернігівській області, Біла хата, тижневик, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar