реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігів: влада підготувала "тітушок"

В торговому "Епіцентрі" сьогодні планували закупити 100 метрів арматури, яку невідомі попросили порізати по півметра. Щоправда, чи то фреза не спрацювала, чи хтось проявив свідомість, але це зроблено не було.

Про це повідомив на засіданні виконкому Народної ради Чернігівщини заступник голови обласної організації ВО "Свобода" Володимир Поліщук. Зрозуміло, що це готувалося для нападу на учасників мирних протестів.

Тому було прийнято рішення про закупівлю касок для загону народної самооборони.

Народний депутат України Сергій Аверченко проінформував, що сьогодні біля обласної прокуратури гуртувався загін "тітушок", у яких загін народної самооборони відібрав 40 черенків для лопат.

На пропозицію члена виконкому Народної Ради, голови обласного товариства "Просвіта" імені Т.Шевченка Василя Чепурного виконком підтримав вимогу до обласної ради, щоб вона попередила персонально керівників спортивних клубів і товариства: у разі використання вихованців спортоб'єднань - їх буде позбавлено права оренди комунального майна.






Теги:тітушки, народна рада, Чернігівська обласна рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Что положено Юпитеру, не положено... Сволочи, до сих пор не поняли, что вооружаться могут только "мирные митингующие"...
avatar