реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чергова російська "любофь" до України

Україна сьогодні знову здригнулася від російських ракет.

Агресор атакував в кілька хвиль, випустивши ракети з Ту-95МС та Ту-22М3. росія - терорист використала балістику, а перед цим запускала "Шахеди".

Київ. Є постраждалі, є загоряння в багатоквартирному будинку. Вибиті вікна. Горіли автівки та приміщення СТО.
Внаслідок ворожої атаки пошкоджено магістраль теплопостачання на лівому березі столиці. Пошкоджено електромережі. ППО над Києвом та в області збила близько 20 ракет. Під завалами, ймовірно, є загиблі.

Постраждав унаслідок ранкової атаки Миколаїв. Пошкоджені десятки житлових будинків. Також був пошкоджений газопровід, виникла пожежа. Загинула людина.

Знову страждав Харків, так близько розташований від знавіснілих.Харківська область: близько 6 ранку ворог вдарив по обласному центру. 2 людини постраждали, підрозділами ДСНС врятована 1 людина. Рятувальники обстежують територію.

Київська область: у Бучанському та Фастівському районах пошкоджені щонайменше 10 приватних будинків, господарчі споруди та комунікації. За попередніми даними, без постраждалих.

"У Києві та по всій країні чоловіки, жінки та діти прокинулися від чергової масованої російської ракетної та безпілотної атаки. Ми покладаємось на протиповітряну оборону України та героїчних військовослужбовців, які захистять нас усіх. Не можна гаяти часу. Україна потребує нашої безпекової допомоги зараз".
- Посол США Брінк



Теги:Миколаїв, харків, ракетна атака, російсько - українська війна, Київ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar