реклама партнерів:
Головна › Новини › СПОРТ

Чемпіонат Чернігівщини з футболу: вища ліга в розпалі

В кінці серпня завершилися зональні змагання чемпіонату Чернігівської області по футболу, які проходили за зональним принципом. В Північній та Південній зонах в футбольних баталіях приймало участь по шість футбольних колективів, в фінальну частину з кожної зони виходять по чотири команди з очками, які вони набрали в очних зустрічах з командами-фіналістами. Відповідно до регламенту чемпіонату кожна з команд вісімки у фіналі зіграє шість матчів (по три матчі вдома і на виїзді) з суперниками, що ввійшли в фінальний пул з іншої зони.

Результати зональних змагань

Північна зона

За складом команд Північна зона була досить рівною і боротьба за вихід до фінальної частини велася до останнього туру зональних змагань. За підсумками проведених матчів дві команди (ФК «Ріпки» та СК «Мена») набрали по 20 залікових очок, у команди «Кудрівка» – третє місце і 18 набраних очок. Четверте місце у футбольного колективу «Корюківка», у якого 12 набраних очок і право участі в фінальних змаганнях.

Варто відмітити, що в чемпіонаті області приймають участь два колективи футбольного клубу «Кудрівка» і гравці команд, частина з яких ще малодосвідчені юнаки, в таких матчах здобувають відповідний досвід та ігрову практику.

Південна зона

У Південній зоні підсумкова таблиця не викликає жодних здивувань. Фаворит змагань, футбольний колектив «Кудрівка-2», де виступають гравці, котрі приймають участь у змаганнях аматорських колективів у чемпіонаті України, підтвердив свій високий статус, набравши 28 очок з 30 можливих. Друге місце у ФК «Прогрес» (20 очок), третє – у ФК «Голд Нафта» (16 очок). За додатковими показниками четверте місце і можливість змагатися у фінальних змаганнях посіла команда НФК «Фенікс-Ніжин», в активі якої 9 залікових очок.

Фінальні змагання. Вища ліга

Вже у вищій зіграно три тури й таблиця має наступний вигляд:

  1. «Кудрівка-2» - 25 очок
  2. «Прогрес» (Остапівка) – 15 очок
  3. ФК «Голд Нафта» - 13 очок
  4. ФК «Ріпки» -13 очок
  5. «Кудрівка» - 13 очок
  6. Ск «Мена» -13 очок
  7. ФК «Корюківка» -3 очки
  8. НФК «Фенікс-Ніжин» -3 очки.

Незаперечний лідер змагань «Кудрівка-2» підтвердила свої чемпіонські амбіції, здобувши в трьох фінальних іграх переконливі перемоги над командою ФК «Корюківка» (11:0 (вдома) та 3:2 (на виїзді)) і ФК «Ріпки» (4:2 на виїзді). Враховуючи відрив від другої за турнірною таблицею команди – ФК «Прогрес», який на початку фінальних змагань складав 10 очок, можна вважати, що чемпіонські медалі уже в кишені «Кудрівка-2». Таблиця змагань та результати доступні для вболівальників за посиланням: https://kudrivka.com.ua/table/chempionat-chernigivskoi-oblasti-2021-vishha-liga/.

Цієї суботи відбудеться 4 тур. Матчі команд Кудрівки проти команд Ріпок та НІжина можна буде переглянути в прямому ефірі на Ютуб-каналі клубу.




Теги:чемпіонат чернігівської області з ф, фк кудрівка



Коментарі (0)
avatar