реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Час платити за газ!

Зараз для Чернігівської області проблемним залишається стан розрахунків за спожитий природний газ. Від початку 2010 року підприємствами теплоенергетики спожито природного газу на суму 155,1 млн грн, сплачено ж лише 88,1 млн грн, або 56,8%. Із загальної суми оплат 49,8 млн грн зараховано як погашення боргу за 2009 рік, решта — за споживання природного газу 2010 року.

Найбільшу заборгованість мають ВАТ „Облтеплокомуненерго”, КЕП „Чернігівська ТЕЦ” ТОВ фірми „ТехНова”, ТОВ „НіжинТеплоМережі”. Керівники цих підприємств виклали членам комісії свою точку зору на розв’язання проблем з розрахунками та пообіцяли виконати взяті зобов’язання.

Про це йшлося на засіданні облдержадміністрації. Учасники наради обговорили також шляхи виконання завдань з погашення заборгованості за спожиті енергоносії, поставлених під час наради ДК „Газ України”, та доручень першого віце-прем’єр-міністра України Андрія Клюєва, даних на всеукраїнській селекторній нараді 27 березня.

За підсумками засідання заступник голови ОДА Олександр Шанойло дав відповідні доручення терміново налагодити ситуацію з платежами за спожитий природний газ та забезпечити погашення заборгованості у встановлені терміни.

Олена ЛЕГЕЙДА,
управління у справах преси
та інформації облдержадміністрації




Теги:Чернігівська ТЕЦ, боржники, сплата за газ, Обллтеплокомуненерго


Читайте також



Коментарі (0)
avatar