реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОЛОГІЯ

Caparol презентує 3 системи мокрих фасадів

Високоякісна теплоізоляція повинна утримувати тепло всередині, а холод — зовні. Так само вона захищає будівлю від природних навантажень — негоди, вітру, ударів, подовжуючи привабливий зовнішній вигляд нерухомості. До 30% енергії на опалення виходять зовні через стіни. Зупинити непомірні енерговитрати покликані системи теплоізоляції Capatect від Caparol. Нові технології мокрих фасадів зарекомендували себе з кращого боку.

Переваги теплоізолюючих сумішів від «Капарол»
На слуху в усіх компанія Caparol, яка випускає дійсно якісні лакофарбові покриття. Але першооснова бренду — фірма DAW SE. Це корпорація німецьких підприємств в Обер-Рамштат, земля Гессен, що випускають велику кількість будівельних і ремонтних матеріалів. Компанія відрізняється широкою мережею представництв, дилерських точок і філій по усій Європі з річним обігом понад мільярд євро.
Зокрема, DAW SE — один з найбільших виробників лакофарбових покриттів різного призначення. На ринок вони вийшли під двома марками — «Капарол» відповідає за професійні засоби для будівництва і ремонту, а «Алпина» за продукцію для ремонту своїми руками.

До плюсів мокрих фасадів для теплоізоляції Caparol можна віднести:
• Економія до 40% на оплаті комунальних платежів за тепло;
• Привабливий зовнішній вигляд будинку, що збільшує цінність нерухомості;
• Захист від негоди, вітру та ударів;
• Довгий термін покриття;
• Захист природи, оскільки суміш випускається з екологічно чистих матеріалів.
• Для будь-якої фасадної системи на сайті arsenal-center.com.ua може бути використана теплоізоляція зовнішніх стін від «Капарол».

Різновиди мокрих фасадів Caparol
Представлена на ринку професійна теплоізоляція фасадів від німецької корпорації "Капарол" ділиться на три системи. Вони розрізняються між собою по міцності і можливостям для декору зовнішніх стін:

Capatect Classic
Економічне і функціональне рішення для захисту будівлі в наступних серіях: Capatect Klebe - und Armierungsmasse 186, Capatect Klebe - und Spachtelmasse 190. Міцність покриття до ударів досягає до 5Дж.

Capatect Long Life
Системи теплоізоляції мають довгий термін служби, виконані з сучасних інноваційних матеріалів. ZF - Spachtel 699 і Armareno 700 можуть витримати механічну дію не менше 12Дж.

Capatect Carbon
Продукція преміум-сегменту для теплоізоляції фасадних стін. Відрізняється посиленою міцністю і великою гамою кольорів. Суміші стійкі до ударів до 60Дж.
Широка палітра Carbon Spachtel, Orca Spachtel і Carbon Minera, Carbonit включає пастельні, темні і яскраві насичені відтінки, завдяки фарбам і штукатурним складам Thermosan NQG.





Коментарі (0)