реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Брехня від 1+1 во ім'я Ізраїля

Телеканал 1+1 в 2023 році не пошкодував грошей з бюджету України на 16-серійний серіал, щоб уславити роботу Ізраільського польового шпиталю, який 1 місяць з 22 березня по 27 квітня 2022 року пропрацював в Україні в селі Мостиськи на кордоні з Польшею.

При чому, коли дивишся серіал, то складається враження, що вони там все літо сиділи. І гриби збирали, і в річці купались, і по лісу гуляли, і від обстрілів ракетами ховались і позакохуватись встигли і поодружуватись. А починаєш шукати інформацію про шпиталь у ЗМІ, і виявляється, що ніт, влітку їх там не було і працювали вони там лише один місяць.

Крім цього, в ЗМІ пишуть, що за час роботи шпиталю там було лише 2 важких пацієнти, а операції проводили не в польовому шпиталі, а на базі місцевої української лікарні, а в фільмі прямо в польовому шпиталі і операції на серці, і пластику обличчя роблять, і новонародженого оперують.

І я б ще зрозуміла, якби під час створення цієї казочки не підкреслювали, що це саме Ізраїльській польовий шпиталь, бо інші країни теж польові шпиталі Україні надавали, але ні, 1+1 зняв саме так.

Марина ЗЕЛЕНЮК



Теги:фейки, 1+1, Україна - Ізраїль, Марина Зеленюк


Читайте також






Коментарі (0)
avatar