реклама партнерів:
Головна › Новини › Споживач

Боржники на Чернігівщині

Упродовж 2015р. мешканцями області сплачено за житлово-комунальні послуги (включаючи погашення боргів за минулі періоди) 1075 млн.грн., що становить 112% від нарахованих за рік сум.

Середні нарахування на одного власника особового рахунку за житлово-комунальні послуги, з урахуванням електроенергії (із розрахунку 150 кВт/год), у грудні 2015р. становили 423 грн. (в Україні – 864 грн.). Про це "Сіверщину" повідомило головне управління статистики у Чернігівській області.

На кінець грудня за спожите тепло та гаряче водопостачання населення області заборгувало надавачам послуг 63 млн.грн., за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 17 млн.грн., за централізоване водопостачання та водовідведення – 8 млн.грн., за вивезення побутових відходів – 2 млн.грн.

За централізоване опалення та гаряче водопостачання мали борги 3 місяці й більше 43% користувачів, за утримання будинків і споруд та прибудинкових територій – 13%, за вивезення побутових відходів – 11%, за централізоване водопостачання та водовідведення – 9%, за газопостачання – 6%.

Крім того, за електроенергію заборгували 2% споживачів, а сума боргу становила 24 млн.грн.



Теги:ЖКГ, комунальні послуги, оплата за послуги, статистика


Читайте також



Коментарі (0)
avatar