реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Боржник з «мажорного» району відбивався цеглинами від газовиків

У його будинку 330 квадратних метрів опалювальної площі , хоча і мав взимку субсидію, а живе в елітному районі Чернігова. А ще має борг за газ – 30 тисяч гривень.

Проте, коли газівники приїхали відключити газопостачання, на них полетіли цеглини з другого поверху приватного будинку боржника. Більше десяти поліцейських намагалися вгамувати розбишаку, проте їм це не вдалося.

Спроби відключити газ тривають уже кілька місяців – так одного разу боржник розбив каменюкою скло кабіни трактора газівників, погрожує гвинтівкою і, звісно, наявність боргу не визнає А взагалі позбавити боржника газу хочуть уже вп’яте. Але він тримається, наче у фортеці. Зброю, до речі, у нього було вилучено і порушено кримінальне провадження за погрози.

"Коли доходить справа до відключення газу, нам часто доводиться мати справу з агресивною поведінкою господарів. Наших співробітників всіляко ображають, спускають на них собак, погрожують розправою. Втім, коли емоції вщухають нам вдається знайти спільну мову і шляхи вирішення проблеми. Але по даному споживачу ситуація вже дійшла до межі. Так відверто ігнорувати законодавство - з таким ми ще не стикалися. Дуже прикро, що наші люди при виконанні службових обов`язків зовсім незахищені від такого свавілля",- наголосив технічний директор ПАТ «Чернігівгаз» Віталій Черчович."Голос України"



Теги:борги за газ, Чернігівгаз, елітний район


Читайте також



Коментарі (0)
avatar