реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

БМВ став українським!

Вранці на виїзд з України в міжнародний автомобільний пункт пропуску «Сеньківка» під керуванням громадянина Литви прибув легковий автомобіль «БМВ». Під час перевірки документів виникла підозра щодо дійсності доручення на право керування автомобілем і спрацювали одразу декілька індикаторів профілю ризиків, що стосуються керуванням автомобілями за підробленими дорученнями.

Під час здійснення поглибленого вивчення доручення підозри, щодо його дійсності, тільки посилились, бо у ньому були граматичні помилки в перекладі та відсутній номер нотаріального бюро.

Співробітниками Чернігівської митниці було направлено відповідний запит в нотаріальні бюро Литви про підтвердження або спростування факту видачі доручення на право керування автомобілем. І ось вже 19 жовтня отримано відповідь, що підтвердила підозри правоохоронців, доручення виявилось підробкою. Автомобіль вилучено та оцінено у 40 000 гривень.

За минулий тиждень, з 15 по 21 жовтня 2012 року, на Чернігівщині через державний кордон України у встановленому порядку пропущено майже 97 тис. громадян та 24 тис. транспортних засобів, затримано 9 порушників державного кордону.

До адміністративної відповідальності притягнуто 86 осіб, на яких накладено штрафів на суму 14208 гривень.
Через державний кордон не пропущено 27 осіб, з яких 5 – діти громадян України, що не мали відповідних документів на право перетину державного кордону.

Спільно зі співробітниками Чернігівської митниці в пунктах пропуску виявлено порушень законодавства та вилучено товарів на загальну суму 45 тисяч гривень.

Помічник начальника загону - начальник прес-служби
підполковник О.В.Дудко



Теги:БМВ, прикордонники, державний кордон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar