реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Блатняк у маршрутці

Про історію російськомовного фільму в маршрутці Луцьк-Київ не хтів писати, поки не вилізло чудо з фракції "Слуга Народу", яке хоче притягнути до відповідальности дівчат, невдоволених хамством водія.

Так ось, з власного досвіду: маршрутки на Рівне - це тотальне крутіння як москворотого лайна, так і продукції мінкульту російської педерації. Востаннє, як я їхав таким рейсом ще влітку 2019-го, водій також запустив якийсь хвільм, де в титрах з'явилося "на замовлення міністерства культури роісі". Довелося словесно зупинити водія від скоєння прикрого самогубства і, треба віддати йому належне, він все зрозумів одразу. Можна лиш уявити, що крутять маршруточники на інших рейсах - наприклад в Черкаси, в Суми, чи в Харків...

Але проблема з такми хамством глибша - водії автоматом і за замовчуванням ставлять якесь лайно типу 95 кварталу, апріорі наражаючи на осуд тих, кому не до вподоби відео - це перше.

Друге, і найважливіше, звук відео є фактором, що відволікає водіїв. Плюс додати до цього хронічну звичку маршрутників балакати за кермом по мобільному і постійно перевищувати швидкісний режим.

Давно аварії з маршрутками були? Будуть ще і не одна, бо вони запрограмовані поведінкою хамів-водіїв.

Олександр ПІДДУБНИЙ



Теги:російська попса, Олександр Піддубний, гібридна війна, маршрутки


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
0
1
Мабуть, цей "репертуар" надходить у пакеті запланованих послуг: водії виявляються цапами-відбувайлами.
avatar