реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Благодійником бути легко

Багатьом чернігівцям відома історія, яка трапилась історія в червні 2013 року з 12-річним Романом Ароновим. Після складного, однак успішного лікування хлопець проходить курс реабілітації, складовою частиною якого є постійне використання компресійного одягу. Кількість такого одягу має бути не менше трьох комплектів.

11 жовтня 2013 року МГО ЦПМ «Апельсин» придбано перший комплект компресійного одягу. 28 жовтня 2013 року ТОВ «Водосервіс плюс» перерахувало 3 000 грн. на благодійний рахунок організаціі. Ці кошти дозволять придбати другий комплект лікувального одягу.

Слід зазначити, що 3 000 грн. це значна сума для разової благодійної допомоги, тому ми поцікавились у керівництва ТОВ «Водосервіс плюс», якими мотивами вони керувались роблячи благодійну пожертву:

«Особисто Романа я не бачив, дружина багато розповідала мені про цю сім’ю. Пізніше, зателефонувавши батьку, дізнався про деталі нещасного випадку. Порадившись з бухгалтером, ми знайшли можливість допомогти дитині. Основною мотивацією для перерахування коштів стало те, що я був на тому місці, де стався жахливий випадок та уявив як це могло трапитись», - розповідає керівник ТОВ «Водосервіс плюс», Воробей Віталій Володимирович.

Наприкінці листопада Роман поїде до Київського опікового центру на консультацію. Лікарі визначать терміни придбання нового комплекту одягу.

Якщо ви маєте бажання допомогти дитині, пререрахуйте благодійний внесок на:
МГО ЦПМ “Апельсин”
Код ЄДРПОУ: 26180123
р/р: 26003188890 в АБ “Укргазбанк” в м. Києві,
МФО: 320478
Призначення платежу: безповоротна фінансова допомога на акцію «Врятуймо добру людину. Аронов Микола».

Або через сайт «Банк добрих справ»: http://bankdobryhsprav.com.ua/ . Висловлюємо щиру подяку добровольцям акції, а також всім благодійникам!

За детальною інформацією звертайтеся:
Тел: (0462)93-00-13
моб. 067-9458330, 063-7062660 – Ірина Черенько
Адреса: вул. князя Чорного, буд. 4, цокольний поверх.
e-mail: [email protected]



Теги:апельсин, Благодійність


Читайте також



Коментарі (0)
avatar