реклама партнерів:
Головна › Новини › ЕКОНОМІКА

Бізнес по-чернігівськи: рахуємо збитки…

За попередніми даними статистичної звітності, підприємства м.Чернігова (крім підприємств малого бізнесу та бюджетних установ) за 2009р. мали збитковий (сальдовий) фінансовий результат від звичайної діяльності до оподаткування в сумі 224,6 млн.грн.

Прибутковими підприємствами, частка яких у загальній кількості становила 51,2%, отримано 248,9 млн.грн. прибутку. Решта підприємств працювали збитково (473,5 млн.грн.).

Прибутковий фінансовий результат отримали торговельні підприємства (26,3 млн.грн.), вагомий вплив на який мали підприємства оптової торгівлі, підприємства сільського господарства, мисливства, лісового господарства (9,1 млн.грн.) та фінансової діяльності (7,6 млн.грн.). У промисловості прибутковою була діяльність тільки підприємств із виробництва та розподілення електроенергії, газу, води та виробництва харчових продуктів, напоїв.

Найбільш збитковою була діяльність підприємств промисловості (204,5 млн.грн.), організацій, що здійснюють операції з нерухомим майном (23,5 млн.грн.), будівництва (21,1 млн.грн.), транспорту та зв’язку (18,6 млн.грн.).



Головне управління статистики у Чернігівській області






Коментарі (0)
avatar