реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бандерлоги, бережіться… (оновлено)

15 грудня 2011 року на російському телебаченні В. Путін під час програми «Разговор с Владимиром Путиным. Продолжение», коментуючи дії опозиційно налаштованих до російської влади громадян, вигукнув:
«Идите ко мне, бандерлоги».
Згадка В. Путіним про «бандерлогів» зробило це слово «популярним» в Росії і не тільки.

Бандерлоги або бандарлоги (англ. - Bandar-log) — персонажі з «Книги джунглів» Редьярда Кіплінга, а також з популярного радянського мультфільму «Мауглі».
Бандерлоги — це мавпи (на мові гінді Bandar — «мавпа», а log — «народ»).

У зв’язку зі сценою масового гіпнозу бандерлогів удавом Каа у мультфільмі «Мауглі» словом «бандерлоги» іноді називають людей, які легко піддаються чужому впливу чи «зомбуванню».

Крім того, на російськомовному інтернет-сленгу «бандерлогами» часто-густо називають українських націоналістів за співзвучність з прізвищем одного з лідерів ОУН Степана Бандери.
Не виключено, що саме останнє і мав на увазі «кадровий КДБіст» Владімір Путін.

Чому?

Судіть самі.


Не секрет, що найнебезпечнішою зброєю масового знищення людства у XX столітті стала психологічна зброя. Недаремно у Святому письмі сказано: «Спочатку було Слово...»
Саме завдяки йому мільйони людей брали в руки зброю та знищували один одного. Без психологічної зброї не міг би постати та існувати жоден з тоталітарних режимів у XX столітті.

Пригадаймо: саме агітація була найефективнішою зброєю більшовиків під час захоплення ними влади в Росії, а демагогія — націонал-соціалістів у Німеччині.
Навіть неможливо уявити на чолі цих тоталітарних режимів вождя-фюрера на прізвище Джугашвілі-Шикльгрубер, а не з гучним — Сталін-Гітлер.


Отже, тирани знали ціну Слова. Особливо цинічно застосовувалась психологічна зброя проти українського народу.


Так прізвища відомих (здебільшого — з комуністичної пропаганди) діячів українського національно-визвольного руху С. Петлюри і С. Бандери використовуваний, тоталітарним режимом з метою створення негативного образу на рівні підсвідомості борців за волю України.
Схема примітивна, але ефективна: петлюрівці — вішають (петля), бандерівці — вбивають (бандити).
Маніпуляція зі свідомістю українців використовувалась ще за часів Московського царства. Так українцям нав'язувалося відчуття меншовартості за допомогою назви «Малоросія», на противагу «Великоросія».

Ідейні нащадки Російської імперії — комуно-соціалісти і значна частина регіоналів — продовжують використовувати ці ж методи впливу на певну частину українців і сьогодні.


Наведемо деякі приклади з їх арсеналу психологічної зброї:

Фашисти = нацисти = націоналісти (лише українські буржуазні) = ОУН-УПА;

Перемога над фашизмом = комуністи = Савєцькій Саюз — рухнув (погіршення рівня життя) — Рух (винний);

Пересічний українець інколи не може пояснити, чому він з недовірою (або довірою) ставиться до того чи іншого політика — це наслідки «бомбування», дії психологічної зброї. Переконати в чомусь іншому «зомбовану» людину за допомогою логіки, аргументів практично неможливо.



Головним «удавом» по «бомбуванню» людей в Україні були і залишаються так звані ЗМІ (засоби масової інформації), що знаходяться під повним контролем олігархічних кланів і іноземного капіталу.



Два роки і півтора місяці потому:

Депутат Чернігівської міської ради від Партії регіонів, начальник відділу сприяння діяльності депутатів Чернігівської міської ради Людмила Скоробагатько розказала своїм однопартійцям з усієї України, що в Чернігові «бандерлогам»не вдалося захопити владу.

Про це вона заявила 1 лютого 2014 року під час з'їзду керівників первинних організацій Партії регіонів у Харкові (див. https://www.youtube.com/watch?v=3yXjM4sU10U).

Як відомо, на з'їзді в Харкові прибічники Партії регіонів постановили створити всеукраїнський громадський союз "Український фронт", який буде «очищувати землю від тих, хто прийшов на неї з думкою про окупацію».

Нагадаємо, що 25 січня під час народного Віча на Красній площі за участі народних депутатів України від опозиції нардепи і учасники Віча здійснили спробу потрапити в приміщення Чернігівської обласної державної адміністрації для вручення резолюції мітингу "губернатору" області Володимиру Хоменку.
Між учасниками народного Віча, тобто "бандерлогами" та силовиками, яким також допомагали "прихильники" Партії регіонів, виникли сутички.
За даними міліції, начебто постраждали двоє учасників мітингу та двадцять працівників силових структур.
За цим фактом слідчим відділом УМВС України у Чернігівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 341 КК України - захоплення державних або громадських будівель чи споруд та розпочато досудове розслідування.


До речі, щодо депутатства у Чернігівській міській раді Людмили Скоробагатько.

Нагадаю, по в/о № 1 до міськради у 2010 році балотувалося 18 кандидатів.
Всього на окрузі зареєстровано 8572 виборця.
Взяло участь 3871 або 45,1%.
За цю пані було вкинуто до скриньок і зараховано 488 бюлетенів або 12,61 % від кількості бюлетенів, виявлених у вибочих скриньках.
В той час як за список партії регіонів до міськради отримав 17,5% голосів виборців.
Отже, за Л.Скоробагатько проголосувало 5,7% виборців цього округу!!!!
Проти всіх проголосувало 515 або 13,35%.
Отже обрано депутата "Противсіх", але його місце посіла чиновниця міськради.
По цьому округу кандидат від ВО"Батьківщина" Вороний В.К. отримав 10,35% голосів виборців, від "Фроту змін" Ващенко А.В. - 8,14%, від "УДАР" Железняк О.В. - 5,45%. та від УНП Ступак В.Ф. - 4,75%.

Тож головне: не як голосують, а як висувають, хто і як рахує.




Сергій СОЛОМАХА








Коментарі (0)
avatar