реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Бандерівці закликають берегти державну єдність і протистояти сепаратистам

Організація Українських Націоналістів (бандерівців) привітала український народ із Днем Соборності України, який відзначається 22 січня. У вітальній заяві, яку поширила ОУН(б), йдеться про актуальність події, що сталася 93 роки тому, коли Акт Злуки між Української Народною Республікою та Західно-Українською Народною Республікою здійснив віковічне прагнення українського народу жити в єдиній соборній самостійній державі.

Українськими націоналістами також відзначається, що попри прагнення опонентів України ззовні та «п’ятої колони» зсередини, наша держава є і залишатиметься цілісною, а всі намагання сепаратистських сил мають бути знівельовані рішучими діями державницьких сил і народу, який прагне жити в єдиній країні.

Також ОУН (б) наголошує, що це свято має актуальне значення для закордонного українства, яке хоче бути солідарним з братами, що проживають на рідних землях, і у вирішенні проблем та задоволенні національних потреб яких також полягає місія Організації.
«Перспектива українства полягає в об'єднанні дій і помислів українців, у національній солідарності та виробленні спільного світовідчуття і спільного національного ідеалу, аби українська соборність з історичних рефлексій і традиційних закликів, які щорічно виголошуємо 22 січня, стала доконаною реальністю», - підкреслює Організація Українських Націоналістів (бандерівців).





Коментарі (0)
avatar