реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Бахмачани протестували проти "реформ" дорогого Бальчуна

Декілька сотень громадян вимагали скасування наказів ПАТ «Укрзалізниця», які скасовують посадку/висадку пасажирів по станції Бахмач-Пасажирський та притягнення до відповідальності винних.

Депутат Бахмацької міської ради від «Свободи» Валерій Петренко повідомив, що в разі невиконання в найкоротший термін законних вимог протестувальників Бахмацька міська рада звертатиметься до суду, контролюючих та правоохоронних органів по факту дій ПАТ «Укрзалізниця».

Голова фракції ВО «Свобода» в Бахмацькій районній раді Володимир Брюховецький зачитав резолюцію мітингу, та проінформував громадськість, що акції триватимуть до того часу, поки питання не буде вирішено позитивно для бахмацької громади.

Резолюцію мітингу за підписами учасників акції було направлено до Прем’єр-міністра України, голови правління ПАТ «Укрзалізниця», начальника регіональної філії «Південно-Західна залізниця», начальника департаменту пасажирських перевезень далекого сполучення ПАТ «Укрзалізниця». Про це повідомила прес- служба обласної організації партії "Свобода"



Теги:свобода, Бахмач, Укрзалізниця


Читайте також



Коментарі (0)
avatar