реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Баканов гуляє...

І про непокарану державну зраду.

Екс-голова СБУ лейтенант Іван Баканов живе далеко від війни, отримав статус адвоката, і дав інтерв’ю, де розповів як ефективно він захищав державу, і навіть морські дрони, якими СБУ та ВМС спільно підірвали Кримський міст у липні 2023-го, на думку Баканова, розробили саме завдяки його задуму.

Як таке взагалі можливо? Баканов призначив на визі посади в СБУ викритих агентів ФСБ. Той же Олег Кулініч сидів в нього в робочому кабінеті постійно, особливо після початку війни, який кинув свою посаду - начальника ГУ СБУ по Криму у Херсоні, здав усіх наших людей у Криму, здав усі наші таємниці. Баканов не тільки просував російську дезінформацію перед вторгненням, він сприяв своїми діями внесок, у перші дні ховався та не ухвалював взагалі ніяких рішень. Ні до яких атак дронів Баканов, звичайно, ніякого стосунку не має.

То якже ви там розслідуєте справу про здачу півдня України, і допитуєте військових, коли ви заборонили слідчим допитувати екс-голову СБУ, який призначив групу агентів ФСБ на керівні посади саме на цей напрямок?

І дотепер Баканов не є фігурантом кримінальних справ, він живе мирним життям, коли десятки тисяч загинули через цю зраду, через ці злочинні діі та бездіяльність.

Баканов, який нахабно гуляє на волі, а не під слідством та не сидить у камері - це демонстрація, що навіть державна безпека, закон та справедливість в Україні нічого не варті, якщо ти директор «Квартала 95».

Юрій БУТУСОВ



Теги:команда ЗЕ, державна зрада, 95 квартал, Юрій Бутусов, Баканов


Читайте також



Коментарі (0)
avatar