реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Авдіївське земляцтво слухало вчительку, планувало і співало

Уже традиційні річні збори Авдіївського земляцтва у Чернігові цього разу зібрали земляків не тільки з Чернігова, але й з Авдіївки та Одеси.

До того ж, голови села та сільгосптовариства "Прогрес" Анатолій Адаменко і Григорій Лазаренко приїхали до земляків щедрим возом: з авдіївськими варениками, налисниками та куркою...

А одеситка, головний інженер геологорозвідувального інституту Антоніна Черниченко, коли їхала з Одеси спеціально на збори земляцтва, розповідала про мету поїздки у поїзді і попутники дивувалися:" Це ж треба -- ніде в Україні нема земляцтва одного села!"

Голова земляцтва, заступник головного лікаря обласної лікарні Микола Колос розповів про роботу організації, поділився деякими планами, а нові члени товариства розповіли про себе. Всі подивилися документальний фільм про своє село та відеопривітання вчительки Євдокії Іванівни Черниченко з Одеси.

За дружнім столом спілкування тривало довго -- про школу, про могилки, про земляків сущих за межами України, власне, про все на світі. Як у великій хорошій родині.

Василь ЧЕПУРНИЙ, теж авдіївець.



Теги:Сосницький район, Авдіївка, земляцтво


Читайте також



Коментарі (0)
avatar