реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Аваківська схема для обілювання Тимошенкової

Щось в аваківській схемі не сходиться. За його словами, агітатори за Порошенка знаходять тих, хто готовий голосувати за Порошенка, і потім їм, мовляв, оформлюють матеріальну допомогу з місцевих бюджетів. А цікаво, який в цьому сенс для результатів голосування, якщо вони, за словами міністра, й так готові голосувати за Порошенка?
Такі заяви більше схоже на інформаційний шум, аби прикрити провал загальноукраїнської схеми реального підкупу в інтересах Тимошенко, якими керували російські кремлівські політтехнологи і її депутати, і де вже арештовані велетенські суми готівки.

І ще, Аваков сказав, що він ображається на президента тому що він, мовляв, "організував кампанію з дискредитації Яценюка". І знову не дуже переконливо. Просто тому, що такої кампанії з дискредитації Яценюка, яку провела в 2009 році Юлія Тимошенко, у Арсенія Петровича навряд чи коли й було. Нагадаю, тоді кампанія Тимошенко розказала безліччю брошур всій країні про "єврейську бабусю" Яценюка, немов це якийсь шалений компромат, так що левова частка кампанії Яценюка зводилася до демонстрації фотографій його дідусів і бабусь.Тому Яценюком прикрити роботу на інформаційну кампанію Тимошенко не вийде.

Олександр ПАЛІЙ



Теги:Яценюк, Аваков, вибори - 2019, Юлія Тимошенко, Олександр Палій


Читайте також



Коментарі (0)
avatar